Reklam
Reklam
67975e3b08ba6
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Ocak, 2025 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü Elif Güneri’den Altın Madalya

Karabüklü milli sporcu Elif Güneri, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

20-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Kocaeli Darıca’da gerçekleşen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu. Şampiyonaya 39 ilden toplam 130 sporcu katılırken, 12 farklı sıklette madalyalar sahibini buldu.

Karabük’ü temsilen +81 kilo kategorisinde ringe çıkan Elif Güneri, tüm rakiplerini geride bırakmayı başararak Şampiyona’yı birinci sırada tamamladı ve altın madalyaya uzandı. Bu büyük başarısıyla Karabük’e gurur yaşatan Güneri, gelecekteki uluslararası organizasyonlar için de umut vaad ediyor. Milli sporcu, madalya töreni sonrasında yapılan açıklamada, “Bu başarıyı şehrime ve bana destek olan herkese armağan ediyorum. Önümüzdeki hedefim, uluslararası alanda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosyada 19 mayista halk otobusleri ucretsiz olacak yg3f3lal
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak

Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin