Reklam
Reklam
67975e3b08ba6
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Ocak, 2025 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü Elif Güneri’den Altın Madalya

Karabüklü milli sporcu Elif Güneri, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

20-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Kocaeli Darıca’da gerçekleşen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu. Şampiyonaya 39 ilden toplam 130 sporcu katılırken, 12 farklı sıklette madalyalar sahibini buldu.

Karabük’ü temsilen +81 kilo kategorisinde ringe çıkan Elif Güneri, tüm rakiplerini geride bırakmayı başararak Şampiyona’yı birinci sırada tamamladı ve altın madalyaya uzandı. Bu büyük başarısıyla Karabük’e gurur yaşatan Güneri, gelecekteki uluslararası organizasyonlar için de umut vaad ediyor. Milli sporcu, madalya töreni sonrasında yapılan açıklamada, “Bu başarıyı şehrime ve bana destek olan herkese armağan ediyorum. Önümüzdeki hedefim, uluslararası alanda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin