Karabük Postası tarafından
30 Ekim, 2023 10:39 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’e Yerel Sağanak Yağışlar Geliyor

Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, Ege kıyıları ile kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve az bulutlu 24 İstanbul: Parçalı bulutlu 24 İzmir: Parçalı, yer yer çok bulutlu 27 Adana: Parçalı ve az bulutlu 32 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 28 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 24 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 25 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 18 Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 28 (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da yangın paniği: Babasına kızıp evi ateşe verdi

Samsun’un İlkadım ilçesinde babasına kızan 18 yaşındaki genç, oturdukları meskeni ateşe verdi.
Yangın, Zeytinlik Mahallesi Yıldıray Sokak’ta saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, babasına kızan Akın A. (18), oturdukları 6 katlı apartmanın 4. kattaki dairesini konutta kimse yokken ateşe verdi. Yangın kısa müddette daireyi sararken, apartman sakinleri binayı terk etti. Olay yerine gelen itfaiye grupları yangını söndürürken, babasına kızdığı için meskeni yaktığını söz eden Akın A. ise polisler tarafından tabiri alınmak üzere karakola götürüldü.
Yangın nedeniyle Yıldıray Sokak kısa müddetliğine trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme gruplarının çalışmasının akabinde apartman sakinlerinin binaya girişine müsaade verildi ve sokak yine trafiğe açıldı. Yangında yaralanan olmazken, yaşanan panik ise sokakta biriken kalabalığın yüzüne yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin