blank
Haber Merkezi tarafından
04 Temmuz, 2025 11:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’e Sporda Dev Yatırım: Cimnastik Salonu Projesi İhaleye Çıkıyor

AK Parti, gençlere ve spora verdiği önemin bir göstergesi olarak Karabük’te yeni bir spor yatırımını daha hayata geçiriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde Karabük’te spor altyapısını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilecek Cimnastik Salonu Projesi’nin yapım ihalesi 28 Temmuz 2025 tarihinde Kamu İhale Kurumu (EKAP) üzerinden gerçekleştirilecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, projeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sporun tabana yayılması, yetenekli gençlerimizin kulüplere ve milli takımlara kazandırılması adına Karabük’te çok değerli bir adım atıyoruz. Yenimahalle’de bağımsız bir Cimnastik Salonu inşa etmek üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce hazırlanan proje, 28 Temmuz’da ihaleye çıkıyor. Proje tamamlandığında hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak bu tesis, AK Parti olarak gençliğe verdiğimiz önemin en somut göstergelerinden biri olacaktır.

Başta bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a, Milletvekillerimiz Sayın Cem Şahin ve Sayın Ali Keskinkılıç’a gönülden teşekkür ediyorum. Projenin hazırlık sürecinde büyük gayret gösteren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Coşkun Güven ve tüm emeği geçen personelimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Milletvekili Cem Şahin de projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Karabük’te spor tesislerinin artırılması ve gençlerimizin modern ortamlarda spor yapabilmesi, bizim temel önceliklerimiz arasında yer alıyor. Cimnastik Salonu Projesi bu vizyonun önemli bir parçasıdır. İnşallah bu tesis, Karabük’ten nice şampiyon sporcuların yetişmesine vesile olacak.”

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

“Gençliğe yatırım, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Biz bu anlayışla hareket ediyor, Karabük’ün dört bir yanına sporun, eğitimin ve kalkınmanın izlerini bırakıyoruz. Cimnastik Salonu projesiyle de gençlerimize yeni bir nefes, yeni bir umut veriyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin