Karabük Postası tarafından
03 Haziran, 2014 13:21 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’e Bayan PTT Başmüdürü

Karabük PTT Baş Müdürü Ceyhan Yıldırım'ın Ankara PTT Genel Müdürlüğüne Müşavir olarak atanmasından sonra boşalan Karabük PTT Baş Müdürlüğüne Muhterem Demir atandı. Bayan PTT Başmüdürü Muhterem Demir Karabük'e atanmasının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında göreve yeni başladığını ve çevreyi tanımaya çalıştığını, bu vesile ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile tanışmak için ziyarete geldiğini ifade eden Demir, "Safranbolu anlatılan ve takip ettiğimin de üzerinde çok güzel bir şehir. Fırsat buldukça bu güzel tarihi dokuyu gezeceğim. Belediyemiz de başkanımızın önderliğinde güzel projelere imza atmış. Hem bu güzel çalışmalardan dolayı hem de göreve yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. İnşallah birlikte de güzel çalışmalar yapacağız" dedi. Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, " Bende Sayın Başmüdürümüz Muhterem Demir hanımefendiye ve geçtiğimiz aylarda Safranbolu şubesinde göreve Şube Müdürümüz Sayın Arif Hakbilir beyefendiye görevlerinde başarılar diliyorum. PTT bizim olmazsa olmazlarımızdan birisi olan bir kurumumuz. Kendileri ile belediye olarak çeşitli çalışmalarımız zaten mevcut. Bu çalışmalara inşallah ileriki günlerde büyüterek devam edeceğiz. Ben yeniden nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerin teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Karabük PTT Başmüdürünün Başkan Aksoy'a yaptığı ziyarete Safranbolu PTT Şube Müdürü Arif Hakbilir de eşlik etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Işıklı kavşaklara bayram düzenlemesi

Düzce’de bayram dönüşü kent içi trafiği durma noktasına gelince polis grupları ışıklı kavşaklara müdahalede bulunarak ışık müddetlerini arttırdı.
Ramazan Bayramı tatilinden erken dönüş yoluna geçen vatandaşlar, Düzce’de yoğunluğa sebebiyet verdi. D-100 karayolunda artan yoğunluk kent içi trafiğini sıkıştırınca, Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü takımları ışıklı kavşaklara bayram düzenlemesi yaptı. Araç yoğunluğunun bulunduğu İstanbul istikametine tüm kavşaklarda ışık mühletleri arttırılarak trafiğin rahat bir halde ilerlemesi planlandı. Kent içi ve D-100 karayolu üzerindeki trafiğin rahat bir halde akması için yapılan ışıklı kavşaklardaki ışıkların müddeti arttırılınca, kilometrelerce oluşan trafikte rahatladı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.