Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Haziran, 2014 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e Bayan PTT Başmüdürü

Karabük PTT Baş Müdürü Ceyhan Yıldırım’ın Ankara PTT Genel Müdürlüğüne Müşavir olarak atanmasından sonra boşalan Karabük PTT Baş Müdürlüğüne Muhterem Demir atandı. Bayan PTT Başmüdürü Muhterem Demir Karabük’e atanmasının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında göreve yeni başladığını ve çevreyi tanımaya çalıştığını, bu vesile ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile tanışmak için ziyarete geldiğini ifade eden Demir, “Safranbolu anlatılan ve takip ettiğimin de üzerinde çok güzel bir şehir. Fırsat buldukça bu güzel tarihi dokuyu gezeceğim. Belediyemiz de başkanımızın önderliğinde güzel projelere imza atmış. Hem bu güzel çalışmalardan dolayı hem de göreve yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. İnşallah birlikte de güzel çalışmalar yapacağız” dedi. Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ” Bende Sayın Başmüdürümüz Muhterem Demir hanımefendiye ve geçtiğimiz aylarda Safranbolu şubesinde göreve Şube Müdürümüz Sayın Arif Hakbilir beyefendiye görevlerinde başarılar diliyorum. PTT bizim olmazsa olmazlarımızdan birisi olan bir kurumumuz. Kendileri ile belediye olarak çeşitli çalışmalarımız zaten mevcut. Bu çalışmalara inşallah ileriki günlerde büyüterek devam edeceğiz. Ben yeniden nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerin teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Karabük PTT Başmüdürünün Başkan Aksoy’a yaptığı ziyarete Safranbolu PTT Şube Müdürü Arif Hakbilir de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ss 5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 13:49 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da orman yolunda çamura saplanan aracın yardımına ekipler yetişti

Eskipazar ilçesinde orman yolunda çamura saplanarak mahsur kalan ailenin aracı, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, bayram ziyareti amacıyla aileleriyle birlikte bölgeye gelen vatandaşların aracı, yağışların etkisiyle çamurlaşan orman yolunda ilerleyemeyerek mahsur kaldı.
İhbar üzerine harekete geçen Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekiplerin yürüttüğü çalışma sonucu araç bulunduğu yerden çıkarıldı.
Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı olayda, araçta bulunan aile güvenli şekilde yoluna devam etti.

Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların özellikle yağış sonrası orman yollarında dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin