Karabük'e Bayan PTT Başmüdürü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Haziran, 2014 13:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’e Bayan PTT Başmüdürü

Karabük PTT Baş Müdürü Ceyhan Yıldırım’ın Ankara PTT Genel Müdürlüğüne Müşavir olarak atanmasından sonra boşalan Karabük PTT Baş Müdürlüğüne Muhterem Demir atandı. Bayan PTT Başmüdürü Muhterem Demir Karabük’e atanmasının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında göreve yeni başladığını ve çevreyi tanımaya çalıştığını, bu vesile ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile tanışmak için ziyarete geldiğini ifade eden Demir, “Safranbolu anlatılan ve takip ettiğimin de üzerinde çok güzel bir şehir. Fırsat buldukça bu güzel tarihi dokuyu gezeceğim. Belediyemiz de başkanımızın önderliğinde güzel projelere imza atmış. Hem bu güzel çalışmalardan dolayı hem de göreve yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. İnşallah birlikte de güzel çalışmalar yapacağız” dedi. Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ” Bende Sayın Başmüdürümüz Muhterem Demir hanımefendiye ve geçtiğimiz aylarda Safranbolu şubesinde göreve Şube Müdürümüz Sayın Arif Hakbilir beyefendiye görevlerinde başarılar diliyorum. PTT bizim olmazsa olmazlarımızdan birisi olan bir kurumumuz. Kendileri ile belediye olarak çeşitli çalışmalarımız zaten mevcut. Bu çalışmalara inşallah ileriki günlerde büyüterek devam edeceğiz. Ben yeniden nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerin teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Karabük PTT Başmüdürünün Başkan Aksoy’a yaptığı ziyarete Safranbolu PTT Şube Müdürü Arif Hakbilir de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
FQ2 6
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 12:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Orman Yangın Gönüllülerine Eğitim

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü koordinasyonunda, Karabük Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle orman yangınlarına müdahale edecek gönüllülere yönelik eğitim programı başlatıldı.

Eğitimlere İHH, KARDOFF, SAFDOKS, SİSAD ve TAM ekipleri katılıyor. Toplam 300 gönüllünün eğitim alması planlanan programın ilk etabı tamamlandı. İlk grupta yer alan 70 gönüllüye, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli tarafından orman ve kırsal alan yangınlarına hızlı ve doğru müdahale, saha koordinasyonu ve alınması gereken kritik önlemler uygulamalı olarak aktarıldı.

Yetkililer, eğitimlerle yangınlara ilk anda etkin müdahale edecek gönüllü kapasitesinin artırılmasını, sahadaki koordinasyonun güçlendirilmesini ve kurumlar arası dayanışmanın pekiştirilmesini hedeflediklerini belirtti.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü, “Yeşil Vatan”ı koruma kararlılığıyla orman yangın gönüllülüğü bilincini yaygınlaştırmaya ve eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin