Karabük PTT Baş Müdürü Ceyhan Yıldırım’ın Ankara PTT Genel Müdürlüğüne Müşavir olarak atanmasından sonra boşalan Karabük PTT Baş Müdürlüğüne Muhterem Demir atandı. Bayan PTT Başmüdürü Muhterem Demir Karabük’e atanmasının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında göreve yeni başladığını ve çevreyi tanımaya çalıştığını, bu vesile ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile tanışmak için ziyarete geldiğini ifade eden Demir, “Safranbolu anlatılan ve takip ettiğimin de üzerinde çok güzel bir şehir. Fırsat buldukça bu güzel tarihi dokuyu gezeceğim. Belediyemiz de başkanımızın önderliğinde güzel projelere imza atmış. Hem bu güzel çalışmalardan dolayı hem de göreve yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. İnşallah birlikte de güzel çalışmalar yapacağız” dedi. Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ” Bende Sayın Başmüdürümüz Muhterem Demir hanımefendiye ve geçtiğimiz aylarda Safranbolu şubesinde göreve Şube Müdürümüz Sayın Arif Hakbilir beyefendiye görevlerinde başarılar diliyorum. PTT bizim olmazsa olmazlarımızdan birisi olan bir kurumumuz. Kendileri ile belediye olarak çeşitli çalışmalarımız zaten mevcut. Bu çalışmalara inşallah ileriki günlerde büyüterek devam edeceğiz. Ben yeniden nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerin teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Karabük PTT Başmüdürünün Başkan Aksoy’a yaptığı ziyarete Safranbolu PTT Şube Müdürü Arif Hakbilir de eşlik etti.


Karabük’e Bayan PTT Başmüdürü
Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı
DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.
Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.


