Karabük'e Bayan PTT Başmüdürü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Haziran, 2014 13:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’e Bayan PTT Başmüdürü

Karabük PTT Baş Müdürü Ceyhan Yıldırım’ın Ankara PTT Genel Müdürlüğüne Müşavir olarak atanmasından sonra boşalan Karabük PTT Baş Müdürlüğüne Muhterem Demir atandı. Bayan PTT Başmüdürü Muhterem Demir Karabük’e atanmasının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında göreve yeni başladığını ve çevreyi tanımaya çalıştığını, bu vesile ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile tanışmak için ziyarete geldiğini ifade eden Demir, “Safranbolu anlatılan ve takip ettiğimin de üzerinde çok güzel bir şehir. Fırsat buldukça bu güzel tarihi dokuyu gezeceğim. Belediyemiz de başkanımızın önderliğinde güzel projelere imza atmış. Hem bu güzel çalışmalardan dolayı hem de göreve yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. İnşallah birlikte de güzel çalışmalar yapacağız” dedi. Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ” Bende Sayın Başmüdürümüz Muhterem Demir hanımefendiye ve geçtiğimiz aylarda Safranbolu şubesinde göreve Şube Müdürümüz Sayın Arif Hakbilir beyefendiye görevlerinde başarılar diliyorum. PTT bizim olmazsa olmazlarımızdan birisi olan bir kurumumuz. Kendileri ile belediye olarak çeşitli çalışmalarımız zaten mevcut. Bu çalışmalara inşallah ileriki günlerde büyüterek devam edeceğiz. Ben yeniden nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerin teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Karabük PTT Başmüdürünün Başkan Aksoy’a yaptığı ziyarete Safranbolu PTT Şube Müdürü Arif Hakbilir de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin