Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e ayrılan sağlık ödeneği açıklandı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük’ün sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Milyon 643 Bin TL ödenek tahsis edildiğini söyledi.

Karabük’ün sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak adına çalışmalarının  ve takiplerinin devam ettiğini ifade eden Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş;

“İlimizin ihtiyaçları olan yatırımları ve ödenekleri, ilgili Bakanlıklarımızdan takibini sağlayarak ilimize kazandırılması hususunda azami gayret ile çalışmaktayız.

Bu anlamda Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizde bulunan; Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi, Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi, 112 İstasyonları ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde kullanılmak üzere; Tıbbi Cihaz, Büro malzemeleri ve ayrıca inşaat Bakım Onarım ve Bilişim Alt Yapılarında değerlendirilmek üzere toplamda 3.643.600 TL sağlık ödeneği ilimize tahsis edilmiştir. Tahsis edilen bu ödenek sayesinde Karabük’ümüzün sağlık alanındaki önemli ihtiyaçları büyük ölçüde karşılanmış olacaktır. İlimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu vesile Karabük’ümüzden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya ve emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kemikli rampalarinda bayram donusu yogunlugu 415JAzRt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Kemikli Rampaları’nda bayram dönüşü yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinin bitimine 2 gün kala İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş güzergahında bulunan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi.

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sürerken, İstanbul ve diğer büyük şehirlerden başta Karabük olmak üzere Kastamonu ve Sinop’a gelen sürücüler dönüş yolunda yoğunluk oluşturdu.

Karadeniz’in İstanbul bağlantısını sağlayan Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki D-100 Karayolu Kemikli ve İsmetpaşa rampalarında trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Araç sürücülerinin ilerlemekte güçlük çektiği yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bayram dönüşü nedeniyle artan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülenirken, kilometrelerce uzayan araç kuyruğu dikkat çekti.

Bölgede trafik ekiplerinin ulaşımın aksamaması için denetimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin