Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e ayrılan sağlık ödeneği açıklandı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük’ün sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Milyon 643 Bin TL ödenek tahsis edildiğini söyledi.

Karabük’ün sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak adına çalışmalarının  ve takiplerinin devam ettiğini ifade eden Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş;

“İlimizin ihtiyaçları olan yatırımları ve ödenekleri, ilgili Bakanlıklarımızdan takibini sağlayarak ilimize kazandırılması hususunda azami gayret ile çalışmaktayız.

Bu anlamda Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizde bulunan; Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi, Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi, 112 İstasyonları ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde kullanılmak üzere; Tıbbi Cihaz, Büro malzemeleri ve ayrıca inşaat Bakım Onarım ve Bilişim Alt Yapılarında değerlendirilmek üzere toplamda 3.643.600 TL sağlık ödeneği ilimize tahsis edilmiştir. Tahsis edilen bu ödenek sayesinde Karabük’ümüzün sağlık alanındaki önemli ihtiyaçları büyük ölçüde karşılanmış olacaktır. İlimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu vesile Karabük’ümüzden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya ve emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin