Reklam
Reklam

Karabük’e ayrılan sağlık ödeneği açıklandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 14:06 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük’ün sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Milyon 643 Bin TL ödenek tahsis edildiğini söyledi.

Karabük’ün sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak adına çalışmalarının  ve takiplerinin devam ettiğini ifade eden Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş;

“İlimizin ihtiyaçları olan yatırımları ve ödenekleri, ilgili Bakanlıklarımızdan takibini sağlayarak ilimize kazandırılması hususunda azami gayret ile çalışmaktayız.

Bu anlamda Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizde bulunan; Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi, Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi, 112 İstasyonları ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde kullanılmak üzere; Tıbbi Cihaz, Büro malzemeleri ve ayrıca inşaat Bakım Onarım ve Bilişim Alt Yapılarında değerlendirilmek üzere toplamda 3.643.600 TL sağlık ödeneği ilimize tahsis edilmiştir. Tahsis edilen bu ödenek sayesinde Karabük’ümüzün sağlık alanındaki önemli ihtiyaçları büyük ölçüde karşılanmış olacaktır. İlimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu vesile Karabük’ümüzden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya ve emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin