Reklam
Reklam
DOK 1 jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
30 Mayıs, 2024 12:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doktoru Atandı

Karabük Ağız ve Diş sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Taylan Çebi, hastanenin hizmet kalitesini artırmak ve daha nitelikli, uzun soluklu hizmetler sunabilmek için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek, gösterdikleri yoğun çabanın sonucu ülkemizde ağız ve diş sağlığı hastaneleri içinde oldukça az sayıda olan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzman Hekimi atamasının yapıldığını ve ilgili doktorun görevine başladığını söyledi.

Çebi yaptığı açıklamada; “Başta hastanemize Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında uzman hekim kadrosu açılması hususunda onay ve talimatlarını veren Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca’ya, desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mustafa Yavuz’a, Milletvekillerimiz Sayın Cem Şahin ve Sayın D.Ali Keskinkılıç’a ve emeği geçen tüm siyasilerimize, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.İsmail Kara’ya ve yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak vatana ve millete hizmet tutkumuz, Karabüklü hemşehrilerimizin ağız ve diş sağlığını koruma gayretimiz, yenilikçi yaklaşımlar ve girişimler ile vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetler bitmeden, tükenmeden ve artarak devam edecektir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil refuje carpti 2 yarali Z8Hb1zBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin