blank
Berkay Doğan tarafından
14 Ocak, 2025 10:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük-Zonguldak Arası Tren Bilet Fiyatlarına Zam

TCDD, Karabük-Zonguldak ve çevresindeki tren hatlarında bilet fiyatlarını artırdı. Yeni fiyatlar uygulanmaya başlandı.

TCDD Taşımacılık A.Ş.,  Karabük-Zonguldak ve Zonguldak-Karabük arasındaki yolcu trenlerinin bilet fiyatlarında artış yaptı.

Yeni fiyatlarla birlikte; Zonguldak-Filyos arası en kısa mesafe bilet fiyatı 55 TL’den 75 TL’ye, Zonguldak-Karabük arası bilet fiyatı 180 TL’ye, Zonguldak-Gökçebey arası bilet fiyatı 125 TL’ye ve Zonguldak-Çaycuma arası bilet fiyatı ise 95 TL’ye yükseldi. Ücretlerin uygulamaya başlandığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Kastamonu’nun Araç ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, Araç ilçesi Kastamonu-Karabük karayolu İğdir köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Eray G. idaresindeki74 BB 001 plakalı araba ile Mehmet B. idaresindeki 06 MESKEN 1034 plakalı araba kavşakta çarpıştı. Kazada şoförler ile Eray G. idaresindeki araçta bulunan Fatih Y. ve Mehmet Alper K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin