Karabük ve Çevresi İçin Kuvvetli Sağanak Uyarısı - Karabük Haber Postası
66d2ea78e7cd9 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
31 Ağustos, 2024 13:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük ve Çevresi İçin Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Tahminlere göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Karabük, Bolu’nun doğusu, Sinop’un iç kesimleri ve Çankırı’da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Doğu Akdeniz’de ise kuvvetli sağanağın Adana’nın kuzey ve doğusu, Mersin’in kuzeyi, Osmaniye, Hatay’ın kuzey ilçeleri Dörtyol, Payas, İskenderun, Erzin ve Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde etkili olacağı bildirildi. Hatay’ın kuzeyinde yağışların pazar sabahına kadar süreceği öngörülüyor.

Yetkililer, kuvvetli yağışlarla birlikte oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, dolu, heyelan ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Kuvvetli yağışların genellikle akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin