Reklam
Reklam
66d2ea78e7cd9 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
31 Ağustos, 2024 13:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük ve Çevresi İçin Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Tahminlere göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Karabük, Bolu’nun doğusu, Sinop’un iç kesimleri ve Çankırı’da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Doğu Akdeniz’de ise kuvvetli sağanağın Adana’nın kuzey ve doğusu, Mersin’in kuzeyi, Osmaniye, Hatay’ın kuzey ilçeleri Dörtyol, Payas, İskenderun, Erzin ve Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde etkili olacağı bildirildi. Hatay’ın kuzeyinde yağışların pazar sabahına kadar süreceği öngörülüyor.

Yetkililer, kuvvetli yağışlarla birlikte oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, dolu, heyelan ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Kuvvetli yağışların genellikle akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin