Reklam
Reklam
VALI 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
13 Mart, 2025 10:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Yavuz, Mülki İdare Amirleriyle İftarda Buluştu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, mülki idare amirleriyle iftar programında bir araya geldi.

Karabük Polisevi’nde düzenlenen programa vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları da katıldı.

İftar programında konuşan Vali Yavuz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma açısından önemli bir dönem olduğunu vurgulayarak, “Karabük’ün huzuru, güvenliği ve kalkınması için büyük bir özveriyle çalışan tüm mülki idare amirlerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yavuz, Ramazan ayının Karabük, Türkiye ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu ogrencileri bozok film festivalinden iki odulle dondu 5gEvsQXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

KBÜ öğrencileri Bozok Film Festivali’nden iki ödülle döndü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, 4. Bozok Film Festivali’nden iki ödülle döndü.

Karabük Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı “Sarı Kanarya” ve “Körebe” belgeselleri, Bozok Film Festivali’nden ödüllerle döndü. “Sarı Kanarya” birincilik, “Körebe” ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen festivalde, fakülte öğrencilerinin hazırladığı belgeseller jüri tarafından ödüle değer bulundu.

Festivalin En İyi Belgesel Ödülü’nü kazanarak birincilik elde eden “Sarı Kanarya” belgeselinin yönetmenliğini Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Melike Kaya üstlendi. Film ekibinde Zübeyde Okuyan, Yaren Tunçtop, Ayten Oruç, Buse Doruk ve Beyzanur Ergül yer aldı.

Birincilik ödülü, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ile Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar tarafından Melike Kaya’ya takdim edildi.

Festivalde üçüncülük ödülünü ise Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Yağmur Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı “Körebe” belgeseli kazandı. Belgeselin ekibinde Senanur Gündüz, Sümeyye Erdoğan, Melisa Yıldız, Muhammet Enes Çelik ve Semra Güler yer aldı.

“Sarı Kanarya” ve “Körebe” belgesellerinin danışmanlığını Doç. Dr. Burak Türten yürüttü.

Gala gecesine Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, oyuncular Haluk Piyes ve Yüksel Arıcı ile çok sayıda davetli katıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, öğrencilerin önemli bir festivalde elde ettiği başarının üniversite adına gurur verici olduğunu belirterek, ödül kazanan öğrencileri ve danışmanlarını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin