Karabük Valisi Yavuz misyonuna başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Valisi Yavuz misyonuna başladı

Valiler kararnamesi ile Karabük’e atanan Mustafa Yavuz misyonuna başladı. Adana’nın Seyhan ilçe Kaymakamlığı misyonunu yürüten Vali Yavuz, Karabük’te kalbi bu kent için atan bu kentin tüm aktörleriyle iş birliği içerisinde hareket etmenin temel prensipleri olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Adana’nın Seyhan ilçe Kaymakamlığından Karabük Valiliği’ne atanan Mustafa Yavuz için Karabük Valiliği önünde karşılama programı düzenlendi.

Vali Yavuz’un merasim birliğini selamlamasıyla başlayan programa mülki yönetimciler, kurum ve kuruluşların idarecileri, muhtarlar, siyasi parti vilayet liderleri ve STK temsilcileri katıldı. Programa katılanlarla tek tek tanışan Vali Yavuz, daha sonra makama geçerek, vazifeye başlama yazısını imzaladı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Yavuz, yeşiliyle, turizmiyle, endüstrisiyle, tarihiyle, coğrafyasıyla Batı Karadeniz’in bu hoş kentine hizmet edecek olmaktan onur ve erdem duyduğunu belirterek, “Görevde bulunduğumuz mühlet içerisinde kentimizin daha yaşanabilir daha inançlı ve daha huzurlu bir kent olması, ilerleyip gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Çalışırken bu kente gönül veren, kalbi bu kent için atan bu kentin tüm aktörleriyle iş birliği içerisinde hareket etmek temel prensibimiz olacaktır. Hepinizin bildiği üzere ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı temel düsturumuz olacaktır. Bu bağlamda devletimizin dezavantajlı vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yanlarında olduğunu bilmelerini isterim. Kentimizde misyon yapan tüm kurum ve kuruluşlardan beklentim, bu anlayışın hakim kılınmasıdır. En kısa müddette bu hoş kentimizi yakından tanıyarak kentin potansiyelini harekete geçirecek proje ve çalışmaları harekete geçirmek için çaba sarf edeceğiz. Bu çalışmaları yürütürken de pahalı basın mensuplarımızdan yakın ilgi, dayanak ve katkılarını esirgemeyeceğinizi ümit ediyorum ve buna yürekten inanıyorum. Bu his ve kanılarla bizden evvel bu hoş kentte misyon yapan, bu kentin gelişip kalkınması için gayret sarf eden başta değerli valilerimize, milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek odalarımıza, üniversitemize, mahallî idarelerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve çok kıymetli Karabüklü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yavuz, daha sonra vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum müdürleri ile bir ortaya gelerek, kentle ilgili brifing aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin