karabuk
İmsak 05:54
Güneş 07:19
Öğle 13:07
İkindi 16:12
Akşam 18:45
Yatsı 20:05
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
VA2 2
Berkay Doğan tarafından
31 Aralık, 2025 11:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’dan Yeni Yıl Mesajı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 2026 yılı dolayısıyla yayımladığı yeni yıl mesajında birlik, beraberlik ve ortak hedefler vurgusu yaptı.

Vali Yavuz mesajında, geçmişin birikimi ve bugünün sorumluluğuyla 2026 yılına umut ve heyecanla girildiğini belirterek, bu heyecanın kaynağının güçlü milli birlik ve beraberlik anlayışı olduğunu ifade etti. Köklü devlet geleneği, milletin sarsılmaz iradesi ve birlik ruhunun Türkiye’yi her geçen yıl daha ileriye taşıdığına dikkat çekti.

2026 yılına huzur, güvenlik, kalkınma ve adaleti esas alan bir anlayışla girildiğini kaydeden Yavuz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda kararlılıkla yürümeye devam edeceklerini vurguladı. Devletin imkânlarını milletin refahına dönüştürme iradesiyle, emeği yücelten ve üretimi teşvik eden politikalarla geleceğin inşa edileceğini belirtti.

Karabük’ün Batı Karadeniz’in kalbi olduğunu ifade eden Vali Yavuz, sanayisi, üniversitesi, doğal ve kültürel zenginlikleri ile çalışkan insanları sayesinde kentin kalkınma sürecine güçlü katkı sunmaya devam edeceğini dile getirdi. Eğitimden sanayiye, turizmden tarıma kadar her alanda Karabük’ün potansiyelini ileriye taşıyacak adımların ortak akıl ve dayanışma ruhuyla atılacağını kaydetti.

Vali Mustafa Yavuz, mesajının sonunda 2026 yılının Karabük’e ve Türkiye’ye sağlık, huzur ve bereket getirmesini dileyerek tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda karla mucadele suruyor lIlX1Gaq
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzon’da karla mücadele sürüyor

Trabzon’da il genelinde etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamaması için çalışmalar aralıksız sürüyor.
Kar nedeniyle kapanan 83 mahalle yolunun 69’u ulaşıma açılırken, kapalı olan 14 mahalle yolunda çalışmalar devam ediyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, karla mücadele kapsamında sahada yoğun bir mesai yürütüyor. Çalışmalara 63 personel katılırken, 36 iş makinesi ile 6 destek aracı (pikap, kamyon ve tuzlama araçları) görev yapıyor. Özellikle yüksek kesimlerde yol açma ve kar temizleme faaliyetleri kesintisiz şekilde sürdürülüyor.
Karla mücadele çalışmalarında diyaliz hastalarının sağlık hizmetlerine ulaşımı öncelikli olarak sağlanıyor. Elektrik kesintisi yaşanan mahallelerde ise trafo yollarının açılması için Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleriyle koordineli çalışma yürütülüyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, il genelindeki ana arterlerde herhangi bir kapanmanın yaşanmadığı belirtilirken, çalışmaların mahalle ve tali yol güzergahlarında yoğunlaştığı ifade edildi. Çığ riski bulunan bölgelerde ise çalışmaların kontrollü şekilde sürdürüldüğü vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin