Karabük Valisi, 2025 Aile Yılı Toplantısına Katıldı - Karabük Haber Postası
VALI2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Mart, 2025 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Valisi, 2025 Aile Yılı Toplantısına Katıldı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başkanlığında düzenlenen 2025 Aile Yılı konulu Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısına katıldı.

Toplantı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2025 yılı için planladığı projeler ve aileyi güçlendirmeye yönelik alınacak önlemler üzerine odaklandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın katılımıyla yapılan toplantıya, illerin yöneticileri ve ilgili kurum temsilcileri de online olarak iştirak etti.

Vali Yavuz, toplantıdaki konuşmalarında, aile yapısının güçlendirilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında önemli bilgiler alarak, Karabük’te de benzer projelerin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağına vurgu yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin