Reklam
Reklam
VALI2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Mart, 2025 12:53 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi, 2025 Aile Yılı Toplantısına Katıldı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başkanlığında düzenlenen 2025 Aile Yılı konulu Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısına katıldı.

Toplantı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2025 yılı için planladığı projeler ve aileyi güçlendirmeye yönelik alınacak önlemler üzerine odaklandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın katılımıyla yapılan toplantıya, illerin yöneticileri ve ilgili kurum temsilcileri de online olarak iştirak etti.

Vali Yavuz, toplantıdaki konuşmalarında, aile yapısının güçlendirilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında önemli bilgiler alarak, Karabük’te de benzer projelerin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağına vurgu yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukteki kavganin nedeni yol verme tartismasi cikti q6v6iJ9K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı

Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin