Reklam
Reklam

Karabük Valisi, 2025 Aile Yılı Toplantısına Katıldı

VALI2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Mart, 2025 12:53 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başkanlığında düzenlenen 2025 Aile Yılı konulu Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısına katıldı.

Toplantı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2025 yılı için planladığı projeler ve aileyi güçlendirmeye yönelik alınacak önlemler üzerine odaklandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın katılımıyla yapılan toplantıya, illerin yöneticileri ve ilgili kurum temsilcileri de online olarak iştirak etti.

Vali Yavuz, toplantıdaki konuşmalarında, aile yapısının güçlendirilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında önemli bilgiler alarak, Karabük’te de benzer projelerin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağına vurgu yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin