Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2023 15:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valiliğinden Sıcaklık Uyarısı

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklarının Çarşamba ve Perşembe 5-10 derece birden artacağı bildirildi.

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada,  “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba gününden başlayarak etkisini artırması bekleniyor.

Çarşamba ve Perşembe günü tüm yurtta etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak, sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması tahmin ediliyor.

Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, büyüklerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımız  günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmalıdır” denildi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
metrelerce kuyruk olustu jBXxd4C4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Metrelerce kuyruk oluştu

Zonguldak’ta yoğun trafik nedeniyle metrelerce kuyruk oluştu.

Zonguldak’ta sabah saatlerinde Soğuksu semtinde yoğun trafik oluştu. Soğuksu semtinde başlayan yoğun trafik Gazipaşa Caddesine kadar devam etti. Dakikalarca trafikte bekleyen vatandaşlar kornalarına basarak bu duruma tepki gösterdi.

Bir süre sonra yolun açılmasıyla sürücüler yolda güçlükle ilerleyebildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin