blank
Nurettin Acar tarafından
07 Eylül, 2020 15:07 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 08.09.2020 13:00
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Vali Yardımcısı görevden uzaklaştırıldı

Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.
İçişleri Bakanlığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında birçok il ve ilçede vali yardımcısı ile kaymakam görevden alındı. Bir süredir Karabük Vali Yardımcılığı görevini yürüten Barboros Baran da FETÖ soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.

blank
blank
Haber Merkezi tarafından
22 Ocak, 2025 01:16 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kamu ve Sivil Toplum Ortaklığıyla Yeni Proje Hayata Geçirildi

Karabük Valiliği’nin liderliğinde, sivil toplum kuruluşlarını (STK) güçlendirmek ve toplumsal faydayı artırmak amacıyla önemli bir proje hayata geçirildi. 

Kamu ve Sivil Toplum İş Birliği Projesi, toplumsal faydayı sağlamak ve sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini geliştirmek amacıyla hayata geçirildi. Proje kapsamında, 11 ana başlık altında belirlenen konularla ilgili iş birliği yapılacak sivil toplum kuruluşları belirlendi.

Bu bağlamda, “Birlikte Yaşama Kültürünün Oluşturulmasında Sivil Toplum Rolü” başlığı altında Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, yeni projeler hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.