Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:10 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesine özel yeni şarkı

Söz ve müziği Suat Suna’ya ait olan “Seni Buldum” isimli şarkı Karabük Üniversitesine uyarlandı.

Karabük Üniversitesi 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında öğrencilerini sürpriz bir şarkıyla karşıladı. Suat Suna’nın, Karabük Üniversitesi için düzenlediği “Seni Buldum Karabük Üniversitesi” isimli şarkı video klibiyle Karabük Üniversitesinin youtube ve diğer sosyal medya hesaplarından yayımlandı.

Şarkının dizelerinde, üniversiteye giriş sınavlarının sonucunda Karabük Üniversitesini kazanan ve bu sonuçtan dolayı mutluluğunu anlatan bir öğrencinin duygularına yer veriliyor. Yönetmenliğini Devrin Usta, görüntü yönetmenliğini ise Recep Sevci’nin yaptığı video klipte üniversitenin öğrencileri ve çalışanları rol aldı. Öğrencinin gözünden Karabük Üniversitesinin anlatıldığı video klipte, üniversitenin eğitim olanakları ile kampüs ve sosyal yaşamın yanı sıra dünya miras kenti Karabük’ün Safranbolu ilçesi ve ormanlarıyla ünlü Yenice’nin doğal güzellikleri de sunuluyor.

Şarkının klibine https://youtu.be/yRphw6-X9jE linkinden ulaşabilirsiniz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin