Karabük Üniversitesine özel yeni şarkı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Üniversitesine özel yeni şarkı

Söz ve müziği Suat Suna’ya ait olan “Seni Buldum” isimli şarkı Karabük Üniversitesine uyarlandı.

Karabük Üniversitesi 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında öğrencilerini sürpriz bir şarkıyla karşıladı. Suat Suna’nın, Karabük Üniversitesi için düzenlediği “Seni Buldum Karabük Üniversitesi” isimli şarkı video klibiyle Karabük Üniversitesinin youtube ve diğer sosyal medya hesaplarından yayımlandı.

Şarkının dizelerinde, üniversiteye giriş sınavlarının sonucunda Karabük Üniversitesini kazanan ve bu sonuçtan dolayı mutluluğunu anlatan bir öğrencinin duygularına yer veriliyor. Yönetmenliğini Devrin Usta, görüntü yönetmenliğini ise Recep Sevci’nin yaptığı video klipte üniversitenin öğrencileri ve çalışanları rol aldı. Öğrencinin gözünden Karabük Üniversitesinin anlatıldığı video klipte, üniversitenin eğitim olanakları ile kampüs ve sosyal yaşamın yanı sıra dünya miras kenti Karabük’ün Safranbolu ilçesi ve ormanlarıyla ünlü Yenice’nin doğal güzellikleri de sunuluyor.

Şarkının klibine https://youtu.be/yRphw6-X9jE linkinden ulaşabilirsiniz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 13:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da su tasarrufu farkındalık eğitimleri başladı

Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen “Su Tasarrufu Farkındalık Eğitimleri” projesi kapsamında, ilköğretim öğrencilerine yönelik bilinçlendirme çalışmaları başlatıldı.

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından organize edilen projenin ilk durağı, Leyla Dizdar Kültür Merkezi oldu. Kent genelindeki 10 ilköğretim okulunu kapsayacak olan eğitim dizisinin ilk programına, Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu öğrencileri katıldı.

Programda, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Su Ürünleri Teknikeri Nilay Erçin Özdemir, öğrencilere suyun verimli kullanımı ve küresel su krizine karşı alınabilecek bireysel önlemler hakkında sunum yaptı. İnteraktif bir yöntemle gerçekleştirilen eğitimde, suyun her damlasının önemi vurgulanırken, çocukların günlük hayatta uygulayabileceği pratik tasarruf yöntemleri anlatıldı.

Eğitim programına Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emrah Kayaaltı, öğretmenler ve yaklaşık 350 öğrenci katılım sağladı.

Eğitimin ardından görüşlerini paylaşan öğrenciler ve öğretmenler programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler, suyun verimli kullanılması konusundaki bilgileri eğlenceli aktivitelerle öğrendiklerini ve bu bilgileri evlerinde de uygulayacaklarını ifade ederken, öğretmenler, programın pedagojik açıdan oldukça başarılı geçtiğini, interaktif yapısı sayesinde çocukların derse aktif katılım sağladığını vurguladılar.

Programa katılan öğrencilere geleceğin su kahramanları olduklarını belirten belgeler takdim edilirken, Safranbolu Belediyesi, su tasarrufu farkındalık eğitimlerini belirlenen takvim doğrultusunda diğer okullarda da sürdürmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin