Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Üniversitesi’nde Dijital Pazarlama Atölyesi

Karabük Üniversitesi’nde öğrenciler, dijital pazarlama stratejileri ve reklam idaresi üzerine teorik ve uygulamalı eğitim aldı.
Karabük Üniversitesi Artı Kariyer Kulübü tarafından ÜNİDES projesi çerçevesinde düzenlenen Dijital Pazarlama Atölyesi, dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik geniş bir eğitim sundu.
21-23 Şubat tarihleri ortasında Toplumsal Ömür Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyede, Eğitmen Sümeyye Turan liderliğinde dijital pazarlama stratejileri, reklam idaresi ve kampanya tasarımı üzere mevzular üzerinde duruldu. Eğitimler hem teorik hem de uygulamalı olarak yürütüldü.
Atölyenin birinci gününde iştirakçiler, dijital pazarlama kavramlarını keşfederek temel stratejileri öğrendi. Google Ads ve Meta Ads üzere dijital reklam platformlarının kullanımı ele alındı. İkinci gün, içerik stratejileri ve gaye kitle idaresi bahislerine odaklanılarak reklam oluşturma süreçleri ile performans tahlilleri işlendi. Üçüncü gün ise uygulamalı çalışmalar kapsamında dijital pazarlama kampanyaları oluşturulup küme çalışmaları ve proje sunumları gerçekleştirildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türkiye’nin tek biyosfer rezerv alanı Macahel’de nisanda kar yağdı

Artvin’in Borçka ilçesinde bulunan Türkiye’nin birinci ve tek biyosfer rezerv alanı Macahel’e (Camili Havzası) nisan ayında kar yağdı. Lapa lapa yağan karı görüntüleyen vatandaş, "Yağıyor mübarek, nisan dinlemiyor" dedi.
UNESCO’nun İnsan ve Biyoküre Programı Ulusal Uyum Kurulu kararı doğrultusunda 29 Haziran 2005’te "Biyosfer Rezervi Alanı" ilan edilen Macahel, Artvin’in en çok ziyaret edilen bölgeleri ortasında yer alıyor. Her mevsim turist çeken Macahel, birebir vakitte iklimsel olarak da çok farklı bir özelliğe sahip. Dört mevsimi birebir anda yaşama imkânı sağlayan bölgede mevsim geçişleri epeyce hareketli. Kentte hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Macahel bölgesinde de kar yağışı başladı. Bölgede tesirli olan yağmur, kısa müddette yerini kara bıraktı. Macahel yolu ulaşımını sağlayan bölge halkından Osman Başkan, nisan ayında lapa lapa yağan karı görüntüledi. Lider, çektiği görüntüde şunları söyledi:
"Yağıyor mübarek, nisan dinlemiyor. Mayıs da olsa, haziran da olsa hiç fark etmez. Burası Macahel, yağar mı yağar. Yıl 12 ay, her an, her dakika, her gün yağabilir. Güneş de açabilir. Daha 5-10 gün evvel 30 dereceleri buldu sıcaklık ancak şu anda kar yağıyor. Macahel’in zenginliği, hoşluğu bu. Güya ocak ayı üzere yağıyor."

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.