Karabük Üniversitesi’nde 64 Personel Açığa Alındı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 14:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Üniversitesi’nde 64 Personel Açığa Alındı

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Karabük Üniversitesi’nde bugüne kadar 64 akademik personel açığa alındı.
Karabük’te Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili operasyonlarda bugüne kadar Karabük Üniversitesi’nden 5 profesör, 12 doçent, 19 yardımcı doçent, 9 araştırma görevlisi, 7 öğretim görevlisi, 9 idari personel ve 3 yabancı uyruklu eğitmen açığa alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 2 otomobil kafa kafaya carpisti iz3cQgeZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bartın’da anayolda seyir eden araç ile tali yoldan çıkan araç kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına yansırken, sürücülerden birinin ehliyeti bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası açıklanmayan ve Kozcağız’dan Bartın istikametine seyir eden bir araç, tali yoldan çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Tali yaldan çıkan aracın ismi açıklanmayan sürücüsünün ehliyeti bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin