Karabük’te, FETÖ Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) 19 öğretim üyesi toplam 26 kişi açığa alındı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 15 Temmuz Cuma günü meydana gelen darbe girişiminin ardından üniversite rektörlerini acil toplantıya çağırmış ve toplantıda alınan kararla FETÖ terör örgütüyle bağlantısı olan akademisyenlerin açığa alınması istenmişti.
Bu kapsamda Karabük Üniversitesi’nde 4 profesör, 6 doçent, 9 yardımcı doçent olmak üzere toplam 19 öğretim üyesi ile 1 öğretim görevlisi ve 6 idari personel açığa alındı.


0
Karabük Üniversitesi’nde 19’u öğretim üyesi 26 kişi açığa alındı
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.


