Reklam
Reklam
67824a22239d0
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Ocak, 2025 13:38 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi Yine Zirvede Yer Aldı

2024 yılı TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması kapsamında Karabük Üniversitesi, en çok eser gönderen ilk 10 üniversite arasında yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Karabük Üniversitesi, 2024 yılı TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda 8. sırada yer alarak nitelikli ve yaratıcı iletişim çalışmalarındaki gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. 

Karabük Üniversitesi bu prestijli etkinlikte 61 eser göndererek Anadolu Üniversitesi ile birlikte 8. sırada yer aldı. Öğrencilerin göndermiş olduğu eserler, fakültenin iletişim alanındaki eğitim kalitesini ve öğrencilerin yaratıcı fikirlerini ortaya koyuyor.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, yarışmada gösterilen başarının gurur verici olduğunu belirterek, “Karabük Üniversitesi hemen her alanda muhteşem başarılarla adından söz ettiriyor. Bütün bilim alanlarında zirveyi hedefleyen Karabük Üniversitesi yine zirvede yer aldı. Karabük Üniversitesi, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’na en çok eser gönderen 8. üniversite olma başarısını gösterdi. Bugün aldığımız bu ikinci başarı haberi. ÜNİDES projelerinde Türkiye ikinciliği derecesine bu büyük başarıda eklendi. İşte Karabük Üniversitesi budur. Karabük Üniversitesi bilimin, gençliğin, ödüllerin, muhteşem başarıların, zirvelerin üniversitesidir. Öğrencilerimi, akademisyenlerimi ve bütün personelimi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Karabük Üniversitesi, İletişim Fakültesi öğrencilerinin projelerini destekleyerek önümüzdeki yıllarda da daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin