Karabük Üniversitesi 28-29-30 Nisan 2014 tarihlerinde Konya’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirlikleriyle gerçekleştirilen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” ne katıldı. Üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mustafa Cünük ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayati Demir’in temsil ettiği fuarı ziyaret eden Konya Valisi Muammer Erol’a standımızda Karabük Üniversitesi’nin 2013 -2014 eğitim öğretim yılında en çok tercih edilen 7. Üniversitesi ve Türkiye’nin en fazla öğrenciye hazırlık eğitimi veren üniversitesi olduğu vurgusu yapılarak; Üniversitenin ilklerinden Türkiye’nin ilk Raylı Sistemler Mühendisliği, Tıp Mühendisliği, Ulaştırma Mühendisliği ile Aktuerya ve Risk Yönetimi gibi bölümlerin yanında Demir Çelik Enstitüsü hakkında bilgiler verildi. Vali Muammer Erol, 7 yıllık bir Üniversitenin gösterdiği başarılardan dolayı tebrik etti. Öğrenci, veli ve rehber öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği stantda ziyaretçilere; Üniversitenin ilkleri, ödülleri, Diploma Eki ve AKTS Eki Etiketi, hazırlık eğitim, akademik ve fiziki yapı, Karabük ve Üniversitesindeki sosyal yaşantı hakkında bilgiler verilerek cd, broşür, kalem, puan tablosu gibi üniversiteyi tanıtıcı materyallerin olduğu çantalardan hediye edildi. ÜNİLİG Futsal Ligi için Konya’ya gelen Üniversite Erkek Futsal Takımı standı ziyaret ederek, Biz Karabük Üniversitelilerin her yerde her alanda var olduğunu gösterdi. Üç gün süren “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” Üniversite tanıtımı açısından verimli geçti.


Karabük Üniversitesi Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ne Katıldı
Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.
Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.
Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.
Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.
Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


