Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Mayıs, 2014 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ne Katıldı

Karabük Üniversitesi 28-29-30 Nisan 2014 tarihlerinde Konya’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirlikleriyle gerçekleştirilen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” ne katıldı. Üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mustafa Cünük ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayati Demir’in temsil ettiği fuarı ziyaret eden Konya Valisi Muammer Erol’a standımızda Karabük Üniversitesi’nin 2013 -2014 eğitim öğretim yılında en çok tercih edilen 7. Üniversitesi ve Türkiye’nin en fazla öğrenciye hazırlık eğitimi veren üniversitesi olduğu vurgusu yapılarak; Üniversitenin ilklerinden Türkiye’nin ilk Raylı Sistemler Mühendisliği, Tıp Mühendisliği, Ulaştırma Mühendisliği ile Aktuerya ve Risk Yönetimi gibi bölümlerin yanında Demir Çelik Enstitüsü hakkında bilgiler verildi. Vali Muammer Erol, 7 yıllık bir Üniversitenin gösterdiği başarılardan dolayı tebrik etti. Öğrenci, veli ve rehber öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği stantda ziyaretçilere; Üniversitenin ilkleri, ödülleri, Diploma Eki ve AKTS Eki Etiketi, hazırlık eğitim, akademik ve fiziki yapı, Karabük ve Üniversitesindeki sosyal yaşantı hakkında bilgiler verilerek cd, broşür, kalem, puan tablosu gibi üniversiteyi tanıtıcı materyallerin olduğu çantalardan hediye edildi. ÜNİLİG Futsal Ligi için Konya’ya gelen Üniversite Erkek Futsal Takımı standı ziyaret ederek, Biz Karabük Üniversitelilerin her yerde her alanda var olduğunu gösterdi. Üç gün süren “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” Üniversite tanıtımı açısından verimli geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin