Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Ziyaret Etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
rrrrr 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
16 Mart, 2025 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Televizyonunu ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi ve demokratik süreçlere katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ülkemizin önemli televizyon kuruluşlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Televizyonunu (TBMM TV) ziyaret etti. Ziyaret sırasında, TBMM TV Genel Müdürü Rifat Atılım Kaplan, Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Tünay ve haber spikeri Gaye Kaya Kahraman ile verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Rektör Kırışık, Meclis TV ziyaretiyle ilgili şunları söyledi: “30. yılını dolduran Meclis TV’yi ve değerli çalışanlarını ziyaret ettim. Türkiye’nin köklü yayın organlarından biri olan Meclis TV, demokrasimizin ve şeffaflığımızın önemli bir temsilcisi olmuştur. Milletvekillerimizin çalışmalarını halka doğrudan sunarak, halk ile siyaset arasındaki iletişimi güçlendiren bu kanal, demokratik süreçlerin anlaşılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Emek veren herkese teşekkür ediyor, Meclis TV’ye daha nice başarılı yıllar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali 8ycbz9pZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AJE 822 plakalı motosiklet ile 55 AOE 328 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü D.D. yaralandı.

Yaralı, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin