Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Ziyaret Etti - Karabük Haber Postası
rrrrr 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
16 Mart, 2025 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Televizyonunu ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi ve demokratik süreçlere katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ülkemizin önemli televizyon kuruluşlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Televizyonunu (TBMM TV) ziyaret etti. Ziyaret sırasında, TBMM TV Genel Müdürü Rifat Atılım Kaplan, Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Tünay ve haber spikeri Gaye Kaya Kahraman ile verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Rektör Kırışık, Meclis TV ziyaretiyle ilgili şunları söyledi: “30. yılını dolduran Meclis TV’yi ve değerli çalışanlarını ziyaret ettim. Türkiye’nin köklü yayın organlarından biri olan Meclis TV, demokrasimizin ve şeffaflığımızın önemli bir temsilcisi olmuştur. Milletvekillerimizin çalışmalarını halka doğrudan sunarak, halk ile siyaset arasındaki iletişimi güçlendiren bu kanal, demokratik süreçlerin anlaşılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Emek veren herkese teşekkür ediyor, Meclis TV’ye daha nice başarılı yıllar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesi kavsaklara estetik kazandirmaya devam ediyor KSctN2Rv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi kavşaklara estetik kazandırmaya devam ediyor

Karabük Belediyesi, kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında şehrin önemli ulaşım noktalarından Kardemir Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar çerçevesinde kavşakta kapsamlı peyzaj uygulaması gerçekleştiriliyor. Şehrin giriş noktalarından biri olan bölgede zemin düzenlemeleri, bitkilendirme ve dekoratif taş uygulamalarıyla modern bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Trafik yoğunluğunun yüksek olduğu alanda yapılan düzenlemelerle hem görsel bütünlüğün sağlanması hem de şehir kimliğine katkı sunulması amaçlanıyor. Orta refüj ve yönlendirme adalarında yürütülen yenileme çalışmalarıyla alanın daha düzenli ve dikkat çekici bir yapıya kavuşması planlanıyor. Kullanılan bitki ve malzemelerin ise uzun ömürlü ve bakım kolaylığı sağlayacak nitelikte olmasına özen gösteriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir estetiğini güçlendiren projelere öncelik verdiklerini belirterek, “Karabük’ün her noktasında daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kardemir Kavşağı gibi şehrimizin vitrin noktalarında gerçekleştirdiğimiz bu düzenlemelerle vatandaşlarımıza daha güzel bir çevre sunmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kavşağın, kentin girişinde daha düzenli ve estetik bir görünümle vatandaşları karşılaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin