blank
Haber Merkezi tarafından
16 Mart, 2025 14:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TBMM Televizyonunu ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi ve demokratik süreçlere katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ülkemizin önemli televizyon kuruluşlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Televizyonunu (TBMM TV) ziyaret etti. Ziyaret sırasında, TBMM TV Genel Müdürü Rifat Atılım Kaplan, Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Tünay ve haber spikeri Gaye Kaya Kahraman ile verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Rektör Kırışık, Meclis TV ziyaretiyle ilgili şunları söyledi: “30. yılını dolduran Meclis TV'yi ve değerli çalışanlarını ziyaret ettim. Türkiye'nin köklü yayın organlarından biri olan Meclis TV, demokrasimizin ve şeffaflığımızın önemli bir temsilcisi olmuştur. Milletvekillerimizin çalışmalarını halka doğrudan sunarak, halk ile siyaset arasındaki iletişimi güçlendiren bu kanal, demokratik süreçlerin anlaşılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Emek veren herkese teşekkür ediyor, Meclis TV'ye daha nice başarılı yıllar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
07 Mayıs, 2025 14:49 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse,  Safranbolu Halkıyla Birlikte Film İzledi

Safranbolu’da sinema keyfi açık havada yaşanmaya devam ediyor. 26. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri, Leyla Dizdar Kültür Merkezi Bahçesi’nde tüm coşkusuyla sürüyor.

Etkinliğe vatandaşlar kamp sandalyeleri ve minderleriyle akın ederken, her yaştan sinemasever açık havada film izlemenin tadını çıkarıyor. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse de vatandaşlarla birlikte film izleyerek bu keyfi paylaştı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar yapılan röportajlarda açık havada sinema izlemenin hem nostaljik hem de sosyal bir deneyim sunduğunu belirtti. Bir vatandaş, “Açık havada film izlemek çok keyifli, bu tür etkinliklerin sürekli olması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bir başka vatandaş ise, “Bu tür organizasyonlar bizleri bir araya getiriyor, sosyalleşmek çok güzel. Başkan Köse’ye teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Açık Hava Sinema Geceleri, Safranbolu’da yaz akşamlarını sanatla buluşturmaya devam ederken, vatandaşlardan gelen olumlu geri bildirimler etkinliğe olan ilgiyi daha da artırıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.