Reklam
Reklam

Karabük Üniversitesi KBÜFEST ile 81 İli Buluşturuyor

k 6 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
15 Mayıs, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek KBÜFEST, 21-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar, KBÜFEST ile 81 ilin güzelliklerini Karabük Üniversitesinde yaşayacak.

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek KBÜFEST ile Türkiye’nin 81 İlinin tüm güzellikleri Karabük’te tanıtılacak.

Türkiye’nin kültürel zenginlik ve çeşitliliğini ortaya koyacak KBÜFEST’te 81 ilin stantları açılarak illerin tanıtımı yapılacak.

Etkinlik kapsamındaki çeşitli sergiler, sanat etkinlikleri, konserler, yöresel gösteriler, halk oyunları ve yöresel lezzetler festivale renk katacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜFEST’in katılımcılar arasında kültürel değerlerin tanıtılmasını hedeflediklerini belirterek, “Burada 81 ilimizin özelliklerinin, kültürünün, değerlerinin tanıtılmasını amaçlıyoruz. Bu da bizim için son derece önemli. 81 ilimiz stantlar açarak kendi illerinin tanıtımlarını yapacak. Bu etkinliklere ilave olarak çeşitli müzik, spor, sanat, kültür olmak üzere birçok etkinlik KBÜFEST’te yer alacak. Tüm halkımızı 21-22 Mayıs’ta Karabük Üniversitesine bekliyoruz” diye konuştu.

KBÜFEST, Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü Teknoloji Fakültesi Önünde saat 11.00’de tüm halka açık olarak başlayacak.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin