Reklam
Reklam
k 6 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
15 Mayıs, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi KBÜFEST ile 81 İli Buluşturuyor

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek KBÜFEST, 21-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar, KBÜFEST ile 81 ilin güzelliklerini Karabük Üniversitesinde yaşayacak.

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek KBÜFEST ile Türkiye’nin 81 İlinin tüm güzellikleri Karabük’te tanıtılacak.

Türkiye’nin kültürel zenginlik ve çeşitliliğini ortaya koyacak KBÜFEST’te 81 ilin stantları açılarak illerin tanıtımı yapılacak.

Etkinlik kapsamındaki çeşitli sergiler, sanat etkinlikleri, konserler, yöresel gösteriler, halk oyunları ve yöresel lezzetler festivale renk katacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜFEST’in katılımcılar arasında kültürel değerlerin tanıtılmasını hedeflediklerini belirterek, “Burada 81 ilimizin özelliklerinin, kültürünün, değerlerinin tanıtılmasını amaçlıyoruz. Bu da bizim için son derece önemli. 81 ilimiz stantlar açarak kendi illerinin tanıtımlarını yapacak. Bu etkinliklere ilave olarak çeşitli müzik, spor, sanat, kültür olmak üzere birçok etkinlik KBÜFEST’te yer alacak. Tüm halkımızı 21-22 Mayıs’ta Karabük Üniversitesine bekliyoruz” diye konuştu.

KBÜFEST, Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü Teknoloji Fakültesi Önünde saat 11.00’de tüm halka açık olarak başlayacak.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
freni bosalan kamyonet tarim aracina carpti 1 yarali Fhas5vVz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Freni boşalan kamyonet tarım aracına çarptı: 1 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, freni boşaldığı iddia edilen kamyonetin pat pat olarak bilinen tarım aracına çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza, Alaplı ilçesine bağlı Ortacı Köyü Yığılca yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.H. idaresindeki 67 SE 452 plakalı kamyonet, freni tutmayınca aynı yönde seyir halinde bulunan pat pat tarım aracına arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan pat pat sürücüsü için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin