Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Şubat, 2023 10:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük UMKE,  Anne ve İki Kızını 65 Saat Sonra Kurtardı

Depremin 65. saatinde Adıyaman Sakarya Caddesi Demir Apartmanı’nda Emine ve Feyza kardeşler ile anneleri Ayşe Atçeken;  Karabük UMKE, 112 ve AFAD ekiplerinin ortak çalışmalarıyla sağ  olarak çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremde arama ve kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Adıyaman’ın Sakarya Caddesi’ndeki Demir Apartmanı’nda enkaz altında kalan Ayşe Atçeken ve kızları Emine ile Feyza, 65 saat sonra Karabük UMKE ekipleri tarafından sağ olarak kurtarıldı. İlk müdahalenin ardından kadın ve kızları ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. (Nurettin Acar)

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan kavakligil tosya dugun salonudaki calismalari inceledi nTedFL2v
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Kavaklıgil, Tosya Düğün Salonu’daki çalışmaları inceledi

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya’ya yakışacak yeni düğün salonunun yapımının hızla devam ettiğini söyledi.

Tosya Belediye Başkanlığı tarafından inşa edilen yeni düğün salonunun yapımı tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, düğün salonundaki çalışmaları yerinde inceledi. Düğün salonunun tamamlandığında modern yapısı, geniş kullanım alanı ve donanımıyla bölgede örnek gösterilecek nitelikte olacağını ifade eden Başkan Kavaklıgil, yeni düğün salonunun vatandaşların en özel günlerine ev sahipliği yapacağını dile getirdi.

Başkan Kavaklıgil, Tosya’nın ihtiyaçlarını gözeten, ilçeye değer katacak yatırımları hayata geçirmek için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin