Reklam
Reklam
6728a4910b5bd
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
04 Kasım, 2024 13:40 tarihinde yayınlandı
0

Karabük, Türkiye’nin Sağlık Ödülleri’nde Finale Kaldı

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, Türkiye’nin en prestijli sağlık ödüllerinden biri olan Doktorclub Awards’ta, “Yılın Sağlık Profesyoneli – Yılın Yenilikçi Sağlık Yöneticisi” kategorisinde finale kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Daha önce, 2022 yılında “Yılın Doktoru – Yılın Yenilikçi Diş Hekimi” ödülünü kazanarak dikkat çeken Doç. Dr. Çebi, 2024 yılında da aynı başarıyı sürdürerek finalistler arasında yer aldı. Bu önemli gelişme hakkında konuşan Çebi, “Yönetici olarak ortaya koyduğumuz icraatların takdir görmesi ve Karabük’ümüzün adının finalist listesinde yer alması, bana paha biçilemez bir gurur ve onur yaşattı,” dedi.
Doç. Dr. Çebi, 2016 yılında İstanbul’dan Karabük’e dönmesinin ardından memleketi için yoğun bir çalışma süreci yürüttüğünü belirtti. “Bir akademisyen, bir hekim ve bir yönetici olarak; kaliteli klinik hizmet sunmak, nitelikli akademik faaliyetlerde bulunmak ve yenilikçi, teknolojik bir hastane oluşturarak vatandaşlarımıza bu hizmetleri sunabilmek için şevkle çalıştım,” diyen Başhekim Çebi, Karabük’ün ve hastanesinin adını duyurabilmek için çaba göstermeye devam edeceğini söyledi.
Final değerlendirmesi, Doktorclub Awards’a üye olan 84.000’i aşkın hekim tarafından yapılacak ve oylama 30 Kasım’a kadar devam edecek. Sonuçlar ise 20 Aralık’ta gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak. Başhekim Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, tüm meslektaşlarını oy kullanarak kendisini desteklemeye davet etti ve şimdiden teşekkürlerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin