Reklam
Reklam

Karabük, Türkiye’nin Sağlık Ödülleri’nde Finale Kaldı

6728a4910b5bd
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
04 Kasım, 2024 13:40 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, Türkiye’nin en prestijli sağlık ödüllerinden biri olan Doktorclub Awards’ta, “Yılın Sağlık Profesyoneli – Yılın Yenilikçi Sağlık Yöneticisi” kategorisinde finale kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Daha önce, 2022 yılında “Yılın Doktoru – Yılın Yenilikçi Diş Hekimi” ödülünü kazanarak dikkat çeken Doç. Dr. Çebi, 2024 yılında da aynı başarıyı sürdürerek finalistler arasında yer aldı. Bu önemli gelişme hakkında konuşan Çebi, “Yönetici olarak ortaya koyduğumuz icraatların takdir görmesi ve Karabük’ümüzün adının finalist listesinde yer alması, bana paha biçilemez bir gurur ve onur yaşattı,” dedi.
Doç. Dr. Çebi, 2016 yılında İstanbul’dan Karabük’e dönmesinin ardından memleketi için yoğun bir çalışma süreci yürüttüğünü belirtti. “Bir akademisyen, bir hekim ve bir yönetici olarak; kaliteli klinik hizmet sunmak, nitelikli akademik faaliyetlerde bulunmak ve yenilikçi, teknolojik bir hastane oluşturarak vatandaşlarımıza bu hizmetleri sunabilmek için şevkle çalıştım,” diyen Başhekim Çebi, Karabük’ün ve hastanesinin adını duyurabilmek için çaba göstermeye devam edeceğini söyledi.
Final değerlendirmesi, Doktorclub Awards’a üye olan 84.000’i aşkın hekim tarafından yapılacak ve oylama 30 Kasım’a kadar devam edecek. Sonuçlar ise 20 Aralık’ta gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak. Başhekim Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, tüm meslektaşlarını oy kullanarak kendisini desteklemeye davet etti ve şimdiden teşekkürlerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”

UST MANSET1Ferhat Salt
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:46 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.

Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.

AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin