Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 21:14 tarihinde yayınlandı
0

Karabük TSO’dan Ankara çıkartması

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve beraberindeki heyet Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek projeleri için fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Çapraz ve beraberindeki heyet ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin ve ardından 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay ile görüştü. Ziyaretlerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın gündemine bulunan projeler ve Karabük ekonomisine yönelik yapılabilecek çalışmalar istişare edildi.

Yeni seçilen milletvekillerine hayırlı olsun temennilerinde bulunan heyet, daha sonra SGK Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Okan Çetinkaya ile Savunma ve Sanayii Başkanlığı Güvenlik ve Teçhizat Daire Başkanı Bilkutay Yılmaz ile bir araya gelerek kurumlar arasında yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin