Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 21:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük TSO’dan Ankara çıkartması

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve beraberindeki heyet Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek projeleri için fikir alışverişinde bulundular. Başkan Çapraz ve beraberindeki heyet ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin ve ardından 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay ile görüştü. Ziyaretlerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın gündemine bulunan projeler ve Karabük ekonomisine yönelik yapılabilecek çalışmalar istişare edildi. Yeni seçilen milletvekillerine hayırlı olsun temennilerinde bulunan heyet, daha sonra SGK Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Okan Çetinkaya ile Savunma ve Sanayii Başkanlığı Güvenlik ve Teçhizat Daire Başkanı Bilkutay Yılmaz ile bir araya gelerek kurumlar arasında yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dron saldırısına uğrayan gemi, Kastamonu’dan ayrıldı

Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin