Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
07 Ekim, 2023 12:38 tarihinde yayınlandı
0

Karabük TSO Hizmet Aracı Olarak TOGG’u Kullanacak!

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGGu Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz teslim aldı. Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı TOGG’un teslim alınması nedeniyle, Başkan Çapraz yarın bir basın toplantısı düzenleyecek. Karabük Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79.Genel Kurulu’nda yapılan TOGG çekilişlerinde odamızın sırası gelmiş ve aracımız teslim alınmıştır. 09.10.2023 Pazartesi günü saat 12.00’da  Karabük Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası önünde Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Çapraz tarafından kısa bir lansman konuşması yapılacaktır” denildi. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil refuje carpti 2 yarali Z8Hb1zBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin