Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2021 10:06 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük TSO eğitimleri yeni bir boyut kazanacak

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üyelerinin ihtiyaçları ve potansiyellerinin ortaya çıkması üzerine eğitimlerine yeni bir boyut katacak. Çalışanların verimliliği ve mutluluğuna, girişimciliğe ve ihracat desteklerine yönelik planlanmış eğitimler ve devamında planlanacak eğitimlerin üyelerin iş yaşamlarına katkı sağlaması amaçlandığı belirtildi. Son olarak Yüksekbilgili Eğitim tarafından Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için Dr. Zeki Yüksekbilgili eğitmenliğinde “İş Hayatında Proaktif Olmak” eğitimi Zoom altyapısı üzerinden 25 Mayıs 2021'de gerçekleştirildi. 2005 yılından bu yana, 50.000’den fazla kişiye 80.000 saatin üzerinde eğitim veren; pazarlama ve Satış eğitimleri dışında, birçok özel ve kamu kurumuna eğiticinin eğitimi, iletişim, sunum teknikleri, liderlik ve yönetim konularında eğitimler hazırlayan ve sunan Dr. Yüksekbilgili proaktif davranışa odaklanan eğitim üzerine şunları ifade etti; "Proaktivite veya proaktif davranış, bir sorunu oluşmadan önce çözmeye çalışan kendi kendine başlatılan davranış anlamına gelir. Proaktif davranış, tepki vermek yerine gelecekteki bir durum için önceden hareket etmeyi içerir. Kuruluşların her bir çalışanının özellikle dijital dönüşümün hızla yaşandığı bu dönemde profesyonel bir bakış açısıyla gelecek fırsat ve problemlerini ön görmeleri gerekmektedir." Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Biçen; üyelerinin çalışma yaşamında verimlerini etkileyen olumsuzluklarla başa çıkabilmeleri, alanlarında inisiyatif kullanarak gelişim ve üretim kaydeden çalışanlar yetiştirebilmeleri için yardımcı olacak önemli eğitimleri ve başarılı eğitmenleri üye kuruluşlarıyla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Dr. Zeki Yüksebilgili'ye teşekkür eden Biçen; "Kovid nedeniyle değişen çalışma koşulları eğitimlere bir süreliğine katılımı azalttı, ancak kayda alınan eğitimlerimiz üyelerimizin ulaşabilecekleri özel linkler ile kendilerine ulaştırılacak. Ayrıca daha çok katılımcı sağlamak için yeni iletişim planlarını uygulamaya koyacağız. Eğitimler verimli üretim ve ekonomik zorlukların atlatılması için önemli bakış açıları ve beceriler kazandırıyor, bunu göz önüne alarak 13 sektörden üyelerimizin eğitimlere ulaşımını önemli buluyoruz" yorumunda bulundu.  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyet müdüründen emniyet kemeri takmayan sürücüye ceza yerine çikolata tadında uyarı

Amasya’da polis grupları, polis haftasında kontrol yaptıkları vatandaşlara çikolata dağıttı. Emniyet kemeri takmadığı belirlenen bir şoför emniyet müdürünün ceza yerine çikolata tadında ihtarından büyük ders çıkardı.
Amasya Emniyet Müdürlüğü grupları, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıl dönümü münasebetiyle kontrollerde vatandaşlara çikolata dağıttı. Geç saatlerde uygulanan kontrollere katılan Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, emniyet kemeri takmayan bir şoförle karşılaşınca evvel çikolata verdirdi. Sonra da, "Sizden isteğimiz emniyet kemerinizi takmanız. Zira bu sayede kentimiz ve sizler daha inançta olursunuz" kelamlarıyla ihtarda bulundu. Kusurunu kabul eden şoför Atalay Kılıç, "Mesafe kısaydı. Geç kaldık. Onun için kemer takmadık" kelamlarıyla kendini savunmaya çalıştı. Birinci kere bu türlü bir kontrole rastladığını belirten Kılıç, hayat kurtaran uyarısı nedeniyle Emniyet Müdürü Saraç’a teşekkür edip polis haftasını kutladı.
Bütün kurallara dikkat ettiği görülen kontrolde kardeşinin de trafik polisi olduğunu anlatan şoför Hülya Altın Şişman ise, "Tüm polis teşkilatının gününü kutluyorum. Onlara emanetiz ve onlara çok güveniyoruz" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Saraç, denetimlerde görev alan işçisine çikolata, pasta ve çay ikramında da bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.