Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'dan Ankara Ziyaretleri - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Haziran, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0
3

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’dan Ankara Ziyaretleri

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan  heyet Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin’i ve  genel seçimler sonucu Karabük Milletvekili olarak seçilen Av. Cem Şahin, D. Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın gündeminde bulunan projeler ve Karabük ekonomisine yönelik yapılabilecek çalışmalarla ilgili  konular istişare edildi. Yeni seçilen Karabük Milletvekillerine hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu.

Heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan ziyaretlerin ardından Karabük’ün değerli bürokratlarından SGK Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Okan Çetinkaya ve Türkiye Cumhurbaşkanlığı Savunma ve Sanayii Başkanlığı Güvenlik ve Teçhizat Daire Başkanı Bilkutay Yılmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette kurumlar arasında yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
BA2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
02 Nisan, 2026 11:44 tarihinde yayınlandı
0
0

BAKKA Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı çevrim içi ortamda gerçekleştirildi. Toplantıya Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlık etti.

Toplantıya ayrıca Karabük Valisi Oktay Çağatay, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri ile Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Şakir Adem Yazıcı katılım sağladı.

Toplantıda Ajans Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya tarafından kurumun yürüttüğü mevcut çalışmalar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından, bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek gelinen son durum ele alındı.

Görüşmeler kapsamında Ajansın gelecek dönem destek programları da değerlendirilirken; stratejik konular, lobi faaliyetleri, kurumsal gelişim çalışmaları, mali ve teknik destekler ile sonuç odaklı program faaliyetleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, genel bilgilendirmelerin yapılması ve karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin