Reklam
Reklam

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Protokol İmzalandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Aralık, 2015 15:13 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası arasında Üniversite-Sanayi İşbirliğini tüm alanlarda geliştirmek ve bu anlamda iki kurum arasındaki eğitim ve danışmanlıkla ilgili faaliyetleri yürütmek amacıyla protokol imzalandı.
Makamda gerçekleştirilen protokole Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay ve Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Şahin katıldı.
Karşılıklı imzaların atılmasından sonra düşüncelerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Refik Polat; “Protokol Üniversitemiz ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği içinde bulunduğu konuları kapsıyor. Özellikle KABUSEM’de yapılacak her türlü kurslar ve faaliyetlerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte çalışacağız. Üniversitemiz olarak Ticaret ve Sanayi Odasının her türlü desteklerini yanımızda hissettik. Bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini biliyoruz. Üniversitemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Konu ile ilgili Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ise “Hem Rektörümüze hem de Karabük Üniversitesi ailesine bu süreçte bize yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Karabük’te Üniversite-Sanayi işbirliğini tüm alanlarda geliştirmek, bu anlamda iki kurum arasındaki eğitim ve danışmanlıkla ilgili faaliyetleri yürütmek. Karabük Üniversitesi bünyesindeki Enstitülerde Ticaret Odası ile ilgili hazırlanan tez rapor gibi bilimsel çalışmalar, kendi logosu altında ücretsiz olarak basılı hale gelecek. 2016 yılında başlayacak olan ‘Karabük İçin Bir Fikrim Var’ projesi bu kapsamda beraber yürüteceğimiz konulardan bir tanesi. Burada başarılı bir üniversitemiz ve başarılı bir senatomuz var. Bizde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üniversitemizde hem kendimiz adına, hem de üyelerimiz adına faydalanmak ve birlikte ortak projeler yapmak adına burada bu protokolü imzaladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Protokol makamda gerçekleşen görüşmenin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin