Karabük'te "Doğada Hareket" Etkinliği Düzenlendi
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Katılımcılar açık havada spor yaparak sağlıklı yaşam bilincine dikkat çekti.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Rekreatif Spor Antrenörleri ile Doğada Hareket" projesi kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim katıldı.
Antrenör Sema Erdoğan eşliğinde düzenlenen etkinlikte katılımcılar, yürüyüş öncesinde ısınma hareketleri yaptı. Doğa yürüyüşünün ardından program, soğuma ve esneme hareketleriyle tamamlandı.
Fiziksel aktiviteyi günlük yaşamın bir parçası haline getirmek, doğada hareket etme alışkanlığını yaygınlaştırmak ve sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, sporun açık havada ve doğal ortamlarda yapılmasının önemi vurgulandı.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, rekreatif spor faaliyetleri aracılığıyla her yaştan bireyi hareketli yaşama teşvik etmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
İlgili Haberler
TümüResmi İlanlar
Tüm İlanlarYorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.


