Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Eylül, 2022 13:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Tanıtım Günleri” Hazırlıkları Sürüyor

KARDERFED tarafından, Karabük’ün tanıtılması konusunda geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmaların devamında bu yıl İstanbul Maltepe’de yapılacak Karabük tanıtım günleri için yoğun hazırlıklar devam ediyor.

Kültür, Turizm, Tarih, Doğa, ve tüm yönleriyle Sanayi Kenti Karabük teması ile 8-11 Eylül tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında yapılacak Karabük Tanıtım günlerine, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Karabük’ün tanıtımına büyük katkı sağlayan etkinliklere öncülük eden KARDERFED bu yılda, Karabük’te kurum ve kuruluşlar ile birlikte hazırlıklarını büyük özveri ile sürdürüyor.

Karabük Tanıtım Günleri hazırlıkları kapsamında, geçtiğimiz günlerde Karabük Valiliği toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına, Karabük Valisi Fuat Gürel, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Ticaret Odası ve Kardemir temsilcileri, ilgili kurum müdürleri ve KARDERFED yetkilileri katılmış ve yapılacak faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunmuştu.

4 Büyük Dernek ve Konfederasyonun başkanlığını yürüten  Cevdet Akay ve ekibinin, büyük çaba gösterdiği etkinlik hazırlıklarında, İstanbul ve çevre illerin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanından Karabük sevdalısının katılması bekleniyor. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin