Reklam
Reklam
67a4970f50181
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Şubat, 2025 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali Yenileniyor

Karabük Belediyesi, şehir içi ve şehirler arası ulaşımı daha konforlu ve modern hale getirmek amacıyla Otobüs Terminali’nde kapsamlı bir tadilat projesi başlatıyor. Toplamda 3.213 m² kapalı alan ve 66 m² teras alanına sahip olacak şekilde planlanan proje, terminalin hem iç hem de dış mekanlarında önemli yenilikler içeriyor.

İç Mekan ve Hizmet Alanları

Yolcuların ve çalışanların ihtiyaçlarına yönelik olarak, bilet satış ofisleri, emanet ve kayıp eşya bölümleri, lostra, berber, hediyelik eşya dükkanları,zabıta ve polis noktaları gibi hizmet birimleri modernize edilecek. Mevcut kafe alanı kaldırılarak, yerine lokanta ve kafe entegrasyonu sağlanacak ve 45 m²’lik yeni bir teras alanı oluşturulacak. Ayrıca, bekleme salonu genişletilerek yolculara daha ferah bir alan sunulacak.

Dış Cephe ve Yapısal Yenilikler

Terminalin dış cephesi kompozit kaplama ile yenilenerek modern bir görünüm kazandırılacak. Dış kolonlar da aynı malzeme ile kaplanacak. Çatı makaslarının altı, kuşların girmesini engelleyen mesh tavanlarla kapatılarak hijyen ve güvenlik artırılacak.

Peyzaj Düzenlemeleri

Terminal çevresinde estetik peyzaj düzenlemeleri yapılarak, yolcuların bekleme süreçlerinde rahat edebileceği açık ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Bodrum Kat ve Teknik Altyapı

Bodrum katta otopark alanı ve teknik hacimler optimize edilerek, terminalin operasyonel süreçlerinin verimli işlemesi için gereken altyapı sağlanacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Karabük’ün ulaşım altyapısını güçlendirmek adına önemli bir adım atıyoruz. Otobüs terminalimizde gerçekleştireceğimiz bu kapsamlı yenileme çalışmalarıyla, hemşehrilerimize daha konforlu ve modern bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Terminalimizin iç ve dış mekanlarında yapacağımız düzenlemelerle, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek, Karabük’e yakışır bir tesis oluşturacağız.”

Karabük Otobüs Terminali Tadilat Projesi, şehrin ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modern, fonksiyonel ve estetik bir yapı oluşturmayı hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Orhan Gürbüz

    Başkanım terminal çalışması için teşekkürler

Yeni yorumlara kapalı.

28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Orhan Gürbüz

    Başkanım terminal çalışması için teşekkürler

Yeni yorumlara kapalı.