Reklam
Reklam
677cd4564a243
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
07 Ocak, 2025 10:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Şehir Merkezine 100 Milyon TL’lik Büyük Yatırım Başladı

Karabük Belediyesi’nin öncülüğünde, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Enerjisa iş birliğiyle Kardemir Kavşağı’ndan başlayarak Zonguldak Caddesi ve Melise Caddesi’ni kapsayan 100 milyon TL’lik yatırımın çalışmaları başladı.

Proje kapsamında, 1.800 metre uzunluğunda refüj düzenlemesi yapılacak, kaldırımlar tamamen yenilenecek ve modern aydınlatma direkleri yerleştirilecek. Ayrıca peyzaj çalışmaları ve binaların dış cephe düzenlemeleriyle bölge, modern ve estetik bir görünüme kavuşturulacak. Yenileme çalışmalarıyla Karabük halkına daha güvenli, estetik ve konforlu bir ulaşım güzergâhı sunulması hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin önemine dikkat çekerek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bu güzergâh, Karabük’ün en yoğun ve önemli ulaşım noktalarından biri. Başlattığımız bu proje ile bölgeyi modern, güvenli ve estetik bir hale getireceğiz. Karayolları ve Enerjisa ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, sadece bugünü değil, Karabük’ün geleceğini de inşa etmeye yönelik bir adım. Daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdüreceğiz.”

Modern Bir Görünüm ve Daha Güvenli Ulaşım
Proje kapsamında; kaldırımlar yenilenirken, bölgedeki çevre düzenlemeleri ve binaların cephe düzenlemeleriyle şehir merkezinde büyük bir dönüşüm sağlanacak. Modern aydınlatma direkleriyle güzergâhın hem estetik hem de güvenlik açısından yeni bir kimlik kazanması bekleniyor.

Karabük Belediyesi, bu yatırımla şehir merkezinde estetik, güvenlik ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak, Karabük halkının hizmetine sunulması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin