Reklam
Reklam

Karabük Sağlık Alanında Güçleniyor

hekim
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük ve ilçelerine yeni sağlık personelleri kazandırıldı.

AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, 122. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında Karabük’e yapılan atamaları kamuoyuyla paylaştı.

Keskinkılıç, Karabük’e 7 uzman hekim, 8 pratisyen hekim ve 28 sağlık işçisi olmak üzere toplam 43 personel tahsis edildiğini açıkladı.

Milletvekili Keskinkılıç, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na ve Bakanlığımıza atamalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Karabük’ümüz sağlıkta daha güçlü bir konuma ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te Minik Başkan vaadini tuttu

9ff7a5c2 9e1c 4256 8a9c 236f726d125a
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 10:56 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Demirçelik İlkokulu 2-B sınıfı başkanı seçilen Melis Kaplan’ın seçim vaadini gerçekleştirdi.

Seçimi kazanırsa Belediye Başkanı Çetinkaya’yı sınıfa getireceğini vaat eden Melis’in davetine icabet eden Çetinkaya, minik öğrencilerle bir araya geldi.

Demirçelik İlkokulu 2-B sınıfı başkanlık seçimlerinde arkadaşlarına, “Beni seçerseniz Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı sınıfımıza getireceğim” vaadinde bulunan Melis Kaplan, seçimi kazandı. Minik başkanın bu davetini geri çevirmeyen Başkan Çetinkaya, okula ziyaret gerçekleştirerek Melis’in vaadini yerine getirdi.

Ziyarette Başkan Çetinkaya ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren 2-B sınıfı öğrencileri, belediyenin sosyal tesislerini çok beğendiklerini, özellikle havuzlu bahçede çok eğlendiklerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çocukların saf ve temiz dünyasında yer almaktan gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi;

“Demirçelik İlkokulu 2-B sınıfının yeni başkanı Melis Kaplan evladımız, arkadaşlarına çok güzel bir vaatte bulunmuş. Biz de onun bu güzel heyecanına ortak olmak ve arkadaşlarına karşı mahcup olmasını önlemek için bugün buradayız. Sözünün arkasında duran Melis başkanı canıgönülden tebrik ediyorum. Bugün çocuklarımızın gözlerindeki o ışığı görmek, hele ki belediyemizin sosyal tesislerini, özellikle de havuzlu bahçemizi bu kadar çok beğendiklerini onlardan duymak bizleri fazlasıyla mutlu etti. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için Karabük’te sosyal ve eğlenceli alanları artırmaya, onlara daha güzel bir şehir bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Ziyaret, Başkan Çetinkaya’nın öğrencilere başarı dilekleri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin