Karabük Protokolü, trafik güvenliği için direksiyona geçti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2021 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Protokolü, trafik güvenliği için direksiyona geçti

Karabük  protokol üyeleri direksiyon başına geçti, “Bir hareketine bakar hayat” diyerek, emniyet kemerinin önemine dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Bir hareketine bakar hayat” kampanyası kapsamında Karabük protokolü hazırlanan video kliplerle emniyet kemeri kullanımının önemini vurguladılar.

Kampanya kapsamında çekilen videoda direksiyon başında görülen Karabük Protokol üyeleri, “Trafikte emniyet kemeri, yaralanmalı kazalarda riski yüzde 60 azaltıyor. Güvenli trafik bir hareketine bakar.” ifadelerini kullandı.

Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve diğer protokol üyelerinden bazıları da, kampanya kapsamında çekilen videoyu “BiHareketineBakarHayat” etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan dogan corum samsun hizli tren hatti yeni bir donemin kapisini aralayacak jrerYmgN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Doğan: “Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı, yeni bir dönemin kapısını aralayacak”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı’nın Havza’ya kadar olan 1. etap yapım işinin Resmî Gazete’de yayımlandığını açıkladı. Doğan, projenin bölgenin ulaşım ve üretim altyapısına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Başkan Doğan açıklamasında, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş’a teşekkür etti. Projenin, şehirlerin “Kuzeyin Üretim Merkezi” olma hedefini destekleyeceğini vurgulayan Doğan, Mersin Limanı ile Samsun Limanı arasındaki bağlantının güçleneceğini, güney ve kuzey aksında organize sanayi bölgelerinin birbirine entegre edileceğini ifade etti.

Bu yatırımla birlikte Samsun’un üretim kapasitesinin artması ve bölgesel kalkınmanın hızlanması bekleniyor.

Çorum-Samsun hızlı tren hattının Havza’ya kadar olan ilk etabının hayata geçirilmesiyle bölgede yeni bir dönemin başlayacağını belirten Doğan, projenin şehirler için hayırlı olmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin