Ramazan Öztürk tarafından
16 Ocak, 2024 11:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük, Perşembe Gününü Bekliyor

AK Parti, 14 Ocak’ta gerçekleştirilmesi planlanan ancak 9 şehit verdiğimiz saldırı nedeniyle ertelediği aday tanıtım toplantısını 18 Ocak Perşembe günü yapacak.

14  Ocak tarihinde yapılacağı açıklanan, ancak  Pençe-Kilit bölgesinde 9 askerin şehit olmasıyla yaşanan gelişmeler sonrasında ertelenen AK Parti'nin aday tanırım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü yapılacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, saat 14.00’te ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantıda, Ankara ve İzmir dahil aralarında Karabük'ün de bulunduğu  48 ilin belediye başkan adayını açıklayacak. HAİNLARİN  SALDIRISI NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ AK Parti, 7 Ocak’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında 15’i büyükşehir olmak üzere 26 belediye başkan adayını açıklamıştı. Geriye kalan illerin geçen 15 Ocak Pazartesi günü açıklanması kararlaştırılmış, daha sonra tarih, 14 Ocak’a çekilmişti. Ancak Irak kuzeyinde verilen 9 şehit nedeniyle de toplantı ileri bir tarihe ertelenmişti. İLÇELER AY SONUNA AÇIKLANACAK İstanbul’da olduğu gibi Ankara’daki aday tanıtım toplantısında da ilçe belediye başkan adayları açıklanmayacağı ifade edildi.  İlçe adaylarının Ocak ayının sonunda kamuoyuna tanıtılacağı ve bunun için de  ayrı bir program düzenleneceği belirtildi. ADAY ADAYLARINDA HEYECANLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR AK Parti’de Kasım ayı içinde başlayan aday adaylığı sürecinin ardından yaklaşık iki ay geçmesine rağmen, seçim bölgelerinde halen adayın belirlenmemesinden dolayı yaşanan uzun süreli bekleyiş Perşembe günü sona erecek. Aday adayları büyük bir heyecanla Perşembe gününü beklemeye başladı. (Ramazan Öztürk)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosiklet kamyonun altına girdi, sürücü kazayı hafif atlattı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen kazada çarpışma sonucu kamyonun altına sıkışan motosikletli yaralandı.
Kaza, Safranbolu Esentepe Mahallesi İncekaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddede seyreden E.B. yönetimindeki 78 ABZ 885 plakalı motosiklet ile S.A. idaresindeki 74 DL 268 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle motosiklet, kamyonun altına sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet şoförü E.B., birinci müdahalesinin akabinde ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sıhhat durumunun güzel olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Polis takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin