Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Kasım, 2021 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Ormanlarında Sonbahar Güzelliği

Türkiye’nin yüz ölçümü bakımından ve en büyük blok ormanlarını da içinde barındıran Karabük ormanlarında sonbaharın gelmesiyle birlikte ağaçlar renk cümbüşüne büründü.
Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından acil olarak korunması gereken 100 sıcak noktadan biri olarak gösterilen Karabük ormanlarında, kasım ayında sonbahar güzelliğini göstermeye başladı. Dünyada çok az ormanda görülebilecek kadar çok sayıda ağaç, bitki ve hayvan türünü barındıran orman ekosistemine sahip olan bölge, her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünüyor. İlkbahar ve yaz boyunca dağların üzerini kaplayan yeşil örtü, sonbaharın gelmesiyle yerini sarı ve kırmızı tonlara bırakıyor. Farklı renklerin bir araya gelip oluşturduğu eşsiz manzara, drone ile havadan görüntülendi. Doğa tutkunlarına da keyifli bir zaman yaşatan Karabük ormanları, eşsiz güzelliği ile insanları mest ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sehirlerarasi terminalde heyelan RbPDPp5W
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta şehirlerarası terminalde heyelan

Zonguldak’ta 100. Yıl Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde heyelan meydana geldi. Ağaç ve toprak yığını terminal iç yolunu ulaşıma kapattı. Heyelanın ardından ekipler temizlik çalışması başlattı.

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Zonguldak Belediyesi 100. Yıl Terminali’nde öğlen saatlerinde heyelan meydana geldi. Terminalin istinat duvarının üst tarafındaki alandan kopan ağaç ve toprak yığınları heyelana sebep oldu.

Terminalin iç yolunu kapatan heyelan sebebiyle can ve mal kaybı yaşanmazken ekipler temizlik çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin