Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Milli Eğitim Sahra Mutfağı Kuracak

Merkez üssü Kahramanmaraş ili olmak üzere, çevre illerde meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere yemek vermek için Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesinde sahra mutfağı kurulacak.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  “Gaziantep İslahiye’de bir sahra mutfağı kurmak üzere İlimiz Merkezindeki okullarda görevli idareci ve öğretmenlerimiz ile aşçı ve aşçı yardımcılarından oluşan ekip  yola çıktı. Rabbim onların yolunu açık eylesin. Gün birlik ve beraberlik günü. Karabük Eğitim Ailemizin her biri, tüm vatandaşlarımız ile birlikte el birliği ile ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Yapılan her türlü çalışmalarımız Bakanlığımızın ve Valiliğimizin koordinesinde devam etmektedir. Deprem bölgesinde en çok neye ihtiyaç var ise onun için mücadelemiz devam etmektedir.  Allah’ın izni ile bu zor zamanları da atlatacağız. Bizler birlikte güçlüyüz.” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin