Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Milli Eğitim Sahra Mutfağı Kuracak

Merkez üssü Kahramanmaraş ili olmak üzere, çevre illerde meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere yemek vermek için Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesinde sahra mutfağı kurulacak.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  “Gaziantep İslahiye’de bir sahra mutfağı kurmak üzere İlimiz Merkezindeki okullarda görevli idareci ve öğretmenlerimiz ile aşçı ve aşçı yardımcılarından oluşan ekip  yola çıktı. Rabbim onların yolunu açık eylesin. Gün birlik ve beraberlik günü. Karabük Eğitim Ailemizin her biri, tüm vatandaşlarımız ile birlikte el birliği ile ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Yapılan her türlü çalışmalarımız Bakanlığımızın ve Valiliğimizin koordinesinde devam etmektedir. Deprem bölgesinde en çok neye ihtiyaç var ise onun için mücadelemiz devam etmektedir.  Allah’ın izni ile bu zor zamanları da atlatacağız. Bizler birlikte güçlüyüz.” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
direksiyon basinda uyudu kaninda uyusturucu tespit edildi PFw2Oie9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Direksiyon başında uyudu, kanında uyuşturucu tespit edildi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde direksiyon başında uyuyakalan sürücünün, yapılan kontrollerde uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Alaplı ilçesine bağlı Osmanlı köyü ile İncivez köyü arasındaki yolda meydana geldi. C.K. yönetimindeki 67 NA 626 plakalı Tofaş marka otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında uyuyakalması sonucu yoldan çıkarak kaldırıma çıktı.

Gülüç’teki evine gitmek isterken yanlış istikamete yöneldiği öne sürülen sürücünün kullandığı aracın kaldırım üzerinde durduğunu gören vatandaşlar, yardım etmek için yanına gitti. Ancak uzun süre uyandırılamayan sürücü için durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale teklifini reddeden sürücü hakkında jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Yapılan alkol kontrolünde sürücünün alkollü olmadığı belirlenirken gerçekleştirilen uyuşturucu testinde, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu tespit edildi. Kaldırıma çıkan otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. C.K., jandarma ekipleri eşliğinde önce Alaplı Devlet Hastanesi’ne, ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Uyuşturucu madde etkisi altında araç kullandığı belirlenen sürücüye 150 bin lira idari para cezası uygulanırken sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu. Ayrıca C.K. hakkında “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin