Reklam
Reklam

Karabük Milli Eğitim Sahra Mutfağı Kuracak

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Merkez üssü Kahramanmaraş ili olmak üzere, çevre illerde meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere yemek vermek için Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesinde sahra mutfağı kurulacak.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  “Gaziantep İslahiye’de bir sahra mutfağı kurmak üzere İlimiz Merkezindeki okullarda görevli idareci ve öğretmenlerimiz ile aşçı ve aşçı yardımcılarından oluşan ekip  yola çıktı. Rabbim onların yolunu açık eylesin. Gün birlik ve beraberlik günü. Karabük Eğitim Ailemizin her biri, tüm vatandaşlarımız ile birlikte el birliği ile ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Yapılan her türlü çalışmalarımız Bakanlığımızın ve Valiliğimizin koordinesinde devam etmektedir. Deprem bölgesinde en çok neye ihtiyaç var ise onun için mücadelemiz devam etmektedir.  Allah’ın izni ile bu zor zamanları da atlatacağız. Bizler birlikte güçlüyüz.” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

AK Parti’den üyelere Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı teşekkür belgesi

ak partiden tesekkur belgesi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 10:51 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla hazırlanan teşekkür belgeleri, Karabük’te parti üyelerine ulaştırılmaya başlandı.

Yargıtay’ın ocak verilerine göre 11 milyon 543 bin 301 üyeye sahip AK Parti’nin Türkiye genelinde eş zamanlı sürdürdüğü çalışma kapsamında, Karabük il ve ilçe başkanlıkları da harekete geçti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın öncülüğünde yürütülen çalışmalar doğrultusunda teşkilat mensupları, şehrin dört bir yanındaki üyeleri bizzat ziyaret ediyor.

Ziyaretlerde, üyelerin isimlerine özel olarak hazırlanan teşekkür belgeleri teslim edilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamları iletiliyor; üyelerin görüş ve değerlendirmeleri dinleniyor.

“Gönüllere Dokunacak, Bağlarımızı Güçlendireceğiz”

AK Parti İl Başkanı Salt, AK Parti’nin yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşla iç içe olan bir hareket olduğunu vurguladı. Yapılan çalışmaların teşkilat içindeki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladığını belirten Salt, şunları söyledi:

“Bizim için her bir üyemiz, bu büyük ailenin en değerli ferdidir. Çalışmalarımızı sadece ‘üye oldum’ anlayışıyla sınırlı tutmayacağız. Her bir üyemizin tamamını ziyaret ederek onları dinleyecek, görüşlerini alacak ve partimizin faaliyetlerine aktif katılımlarını sağlayacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla hazırlanan teşekkür belgesinde ise şu ifadeler yer alıyor:

“AK Parti ailemize üye olarak katıldığınız, milletimizin davasına ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıktığınız için size teşekkür ediyorum. Birlik ve kardeşlik içinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda, ülkemiz ve milletimiz için göstereceğiniz katkı ve gayretin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin