Karabük Milli Eğitim Sahra Mutfağı Kuracak - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 14:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Milli Eğitim Sahra Mutfağı Kuracak

Merkez üssü Kahramanmaraş ili olmak üzere, çevre illerde meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere yemek vermek için Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesinde sahra mutfağı kurulacak.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  “Gaziantep İslahiye’de bir sahra mutfağı kurmak üzere İlimiz Merkezindeki okullarda görevli idareci ve öğretmenlerimiz ile aşçı ve aşçı yardımcılarından oluşan ekip  yola çıktı. Rabbim onların yolunu açık eylesin. Gün birlik ve beraberlik günü. Karabük Eğitim Ailemizin her biri, tüm vatandaşlarımız ile birlikte el birliği ile ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Yapılan her türlü çalışmalarımız Bakanlığımızın ve Valiliğimizin koordinesinde devam etmektedir. Deprem bölgesinde en çok neye ihtiyaç var ise onun için mücadelemiz devam etmektedir.  Allah’ın izni ile bu zor zamanları da atlatacağız. Bizler birlikte güçlüyüz.” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin