Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
04 Ekim, 2023 15:55 tarihinde yayınlandı
0

Karabük MHP’de Görev Dağılımı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  yeni İl Yönetimi görev dağılımını yaptı.  Geçtiğimiz günlerde yapılan  kongrenin ardından MHP İl Başkanı seçilen Cenk Gedikoğlu Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek görev dağılımı yaptı.

MHP İl Yönetimi şu isimlerden oluştu: “İl Başkan Yardımcısı Celal Tokatlı, İl Muhasibi Alpaslan Kaplan, İl Sekreteri Ümit Hakan Yılmaz, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Turgut Cengiz, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Çelik, Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Ebrar Güngör, Asım Sarıoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Yavuz Taşyıkan, Gürkan Malkoç, İş Adamları , Sanayiciler ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu  İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Yalçın, Kürşat Yılmaz, Odalar,Dernekler ve Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcıları İsmail Ova, Hidayet Büyükdoğan, Ramazan Cesur, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Asım Çelik, Ali Bayar, Yaman Asar, Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Onur Karabacak, Aykut Kaba, KAÇEP Derya Ekmekçi, Melek Akbulut “ (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin