Karabük Merkezli Suç Örgütü Çökertildi - Karabük Haber Postası
MERKEZ jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Temmuz, 2024 13:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Merkezli Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli üç ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonları ile Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in elebaşılığını yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgütün elebaşlarının da aralarında bulunduğu 11 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Karabük merkezli İstanbul ve Ankara’da “Kuyu-10” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucunda Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in liderliğini yaptığı organize suç örgütü çökertildi ve elebaşlarının da aralarında bulunduğu 11 şüpheli yakalandı.

Yapılan çalışmalar sonucu, organize suç örgütü üyelerinin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, tehdit, uyuşturucu madde ticareti gibi çeşitli suçları işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sırasında 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Yerlikaya, organize suç örgütlerine karşı yürütülen mücadelede kararlılıkla ilerlediklerini vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede kacakciliga gecit yok Hq1FXPlT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de kaçakçılığa geçit yok

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 12 ayrı operasyonda 12 şahsa işlem yapılırken çok sayıda tarihi sikke, kaçak sigara, tütün, elektronik eşya ele geçirildi.

Düzce’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda son bir hafta içinde 12 olaya müdahale edildi. Yapılan çalışmalarda 18 kilo nargile tütünü, bin 500 kaçak puro, 6 adet kaçak cep telefonu, 8 adet kaçak flaş bellek, 10 bin 233 adet tarihi sikke, 8 adet yasaklı kitap, 3 adet kaçak bilgisayar, 415 adet kaçak elektronik sigara ve bin 960 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

12 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin