Reklam
Reklam

Karabük Merkezli 3 İlde FETÖ Operasyonu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 15:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük merkezli 3 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen operasyon kapsamında 14 kişi gözaltına alındı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube ekipleri, Karabük merkezli Samsun ve İstanbul’daki bazı adreslere soruşturma kapsamında operasyon düzenledi. Daha önce FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen öğretmenler M.Ö., E.Y., S.S., D.Z., E.A., İ.E., M.E., R.K., V.G., Z.K., İ.Ö., İ.Y. ve L.C. ile ev hanımı S.A. gözaltına alındı.
Örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock”u kullandıkları iddia edilen şüpheliler, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Operasyon kapsamında gözaltı kararı bulunan F.Y. isimli öğretmenin ise arandığı belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin