Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
25 Ekim, 2023 14:39 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Medyası Gözünden Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında  “Karabük Medyası Gözünden Cumhuriyet Bayramı”  Arşiv Sergisi açıldı. Karabük Valiliği Fuaye alanında yapılan sergi açılışına Vali Mustafa Yavuz başta olmak üzere, Vali  Yardımcısı Muhittin Gürel,  İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Köse, Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Zekeriya Çoban, Daire Müdürleri, Basın mensupları ve Valilik personeli katıldı.

Karabuk Medyasi Gozunden Cumhuriyet Bayrami3 jpg

Açılışta konuşan Vali Mustafa Yavuz, basının önemine işaret ederek, “Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı biz de Valiliğimiz organizasyonunda bütün kurumlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Basın Mensuplarımızla Cumhuriyetimizin 100. yılını 100 etkinlikle kutluyoruz.  Arkadaşlarımız programları yaptılar ve programlar başladı. Programların bir kısmı da şu ana kadar icra edildi.  Bugün de Karabük Basınımızın gözünden Cumhuriyet Bayramı ile ilgili sergimizin açılışını hep birlikte yapıyoruz.  Bu sergiye ev sahipliği yapmaktan Karabük Valiliği olarak mutluluk duyuyoruz. Gerçekten Kurtuluş Savaşımızda, Milli Mücadelemizde, Cumhuriyetimizin kuruluşunda  yazılı ve görsel basınımız her daim devletimizin ve milletimizin yanında olmuştur ve aynı şekilde de katkılarıyla da taçlandırmışlardır. Cumhuriyetimize ve devletimize daha nice yıllar diliyoruz” dedi.

Karabuk Medyasi Gozunden Cumhuriyet Bayrami2 jpg

Vali Mustafa Yavuz’un konuşmasının ardından serginin açılışı yapıldı. Açılışından ardından Vali Mustafa Yavuz ve davetliler sergiyi gezdi. Vali Yavuz, sergide yer alan gazetelerin  arşivleri hakkında basın mensuplarından bilgiler aldı. (Yusuf Korkmaz)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Karabuk Medyasi Gozunden Cumhuriyet Bayrami4 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin