Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
25 Ekim, 2023 14:39 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Medyası Gözünden Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında  “Karabük Medyası Gözünden Cumhuriyet Bayramı”  Arşiv Sergisi açıldı. Karabük Valiliği Fuaye alanında yapılan sergi açılışına Vali Mustafa Yavuz başta olmak üzere, Vali  Yardımcısı Muhittin Gürel,  İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Köse, Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Zekeriya Çoban, Daire Müdürleri, Basın mensupları ve Valilik personeli katıldı.

Karabuk Medyasi Gozunden Cumhuriyet Bayrami3 jpg

Açılışta konuşan Vali Mustafa Yavuz, basının önemine işaret ederek, “Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı biz de Valiliğimiz organizasyonunda bütün kurumlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Basın Mensuplarımızla Cumhuriyetimizin 100. yılını 100 etkinlikle kutluyoruz.  Arkadaşlarımız programları yaptılar ve programlar başladı. Programların bir kısmı da şu ana kadar icra edildi.  Bugün de Karabük Basınımızın gözünden Cumhuriyet Bayramı ile ilgili sergimizin açılışını hep birlikte yapıyoruz.  Bu sergiye ev sahipliği yapmaktan Karabük Valiliği olarak mutluluk duyuyoruz. Gerçekten Kurtuluş Savaşımızda, Milli Mücadelemizde, Cumhuriyetimizin kuruluşunda  yazılı ve görsel basınımız her daim devletimizin ve milletimizin yanında olmuştur ve aynı şekilde de katkılarıyla da taçlandırmışlardır. Cumhuriyetimize ve devletimize daha nice yıllar diliyoruz” dedi.

Karabuk Medyasi Gozunden Cumhuriyet Bayrami2 jpg

Vali Mustafa Yavuz’un konuşmasının ardından serginin açılışı yapıldı. Açılışından ardından Vali Mustafa Yavuz ve davetliler sergiyi gezdi. Vali Yavuz, sergide yer alan gazetelerin  arşivleri hakkında basın mensuplarından bilgiler aldı. (Yusuf Korkmaz)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Karabuk Medyasi Gozunden Cumhuriyet Bayrami4 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozel kp hbr
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2026 14:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Miting Heyecanı: Özgür Özel Halka Hitap Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Karabük’te vatandaşlarla bir araya geldi. Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde düzenlenen mitingde yoğun kalabalık dikkat çekiyor.

Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği miting alanında coşku her geçen dakika artarken, Özel otobüsten yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Sık sık alkış ve sloganlarla kesilen konuşma, alanda büyük bir heyecan oluşturdu.

Güvenlik önlemlerinin üst seviyede tutulduğu mitingde polis ekipleri çevrede geniş çaplı tedbir alırken, vatandaşların alana girişleri kontrollü şekilde sağlanıyor.

CANLI YAYIN DEVAM EDİYOR
Özgür Özel’in Karabük’te Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği mitingdeki konuşması sürüyor. Gelişmeler anbean aktarılmaya devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin