Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ekim, 2023 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabük MEDİKAR Hastanesi IV.TABEF Türkiye- Afrika İş ve Ekonomi Forumunda yerini aldı

Karabük Özel Medikar Hastanesi 12-13 Ekim’de Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan 3900 katılımcı, 1500 CEO, 45 devlet başkanı ve bakanın katıldığı, açılışını TC. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN gerçekleştirdiği IV.TABEF Türkiye- Afrika İş ve Ekonomi Forumunda yerini aldı.

Yapılan açıklamada; “Türkiye’de bulunan Afrika kökenli öğrencilerin beşte birine ev sahipliği yapan ilimizin sağlık tesisi olan Özel Medikar Hastanesi, uluslararası arenada kentimizi, bölgemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etme çabasındadır.” denildi.(Yusuf KORKMAZ)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kadin kuaforlerinde bayram mesaisi QOfisyFT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Kadın kuaförlerinde bayram mesaisi

Bolu’da kuaför ve güzellik salonları randevulu sistemle yoğun bayram mesailerini sürdürüyor.

Kurban Bayramına bir gün kala artan talepleri karşılamaya çalışan kuaför ve güzellik salonları, hizmetlerin daha düzenli yürütülmesi ve sıkışıklık yaşanmaması amacıyla randevulu çalışmaya ağırlık verdi. Kentte 10 yıldır kuaförlük yapan Ethem Gümüş, bayram haftasında kadın kuaförlerinin de erkek berberleri kadar yoğun bir mesai harcadığını söyledi.

Yoğunluğun daha kontrollü ilerlemesi ve müşteri mağduriyeti yaşanmaması için randevulu sistemi tercih ettiklerini belirten Gümüş, “Özellikle bayram haftalarında, arife günü gece saatlerine kadar çalışıyoruz. Yoğun bir bayram haftası geçiriyoruz. O yüzden randevulu sistemi daha çok kullanıyoruz, sıkışma olmasın diye” ifadelerini kullandı.

“Şu an randevulu sistemle daha dikkatli ve düzenli geçiyor”

Gümüş, müşterilerin genellikle dip boyası, saç kesimi, keratin bakımı ile kaş ve bıyık alımı işlemlerine talep gösterdiğini dile getirerek, fiyatların ombrede 5 bin, keratin bakımında ise 2 bin liradan başladığını kaydetti.

Önceki yıllarla kıyaslandığında yoğunluğun bir miktar azaldığına işaret eden Gümüş, “Eski bayramlarda daha fazla yoğunluğumuz oluyordu. Eskiden tabii randevulu sistem yoktu. Şu an randevulu sistemle çalışmalarımız daha dikkatli ve daha düzenli geçiyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin