Reklam
Reklam

Karabük MEDİKAR Hastanesi IV.TABEF Türkiye- Afrika İş ve Ekonomi Forumunda yerini aldı

Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ekim, 2023 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Özel Medikar Hastanesi 12-13 Ekim’de Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan 3900 katılımcı, 1500 CEO, 45 devlet başkanı ve bakanın katıldığı, açılışını TC. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN gerçekleştirdiği IV.TABEF Türkiye- Afrika İş ve Ekonomi Forumunda yerini aldı.

Yapılan açıklamada; “Türkiye’de bulunan Afrika kökenli öğrencilerin beşte birine ev sahipliği yapan ilimizin sağlık tesisi olan Özel Medikar Hastanesi, uluslararası arenada kentimizi, bölgemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etme çabasındadır.” denildi.(Yusuf KORKMAZ)

Bizi sosyal medyadan takip edin

İzinli Salep üreticilerine hasat denetimi

Izinli Salep ureticilerine hasat denetimi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 14:41 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, il genelinde izinli salep üretimi yapan çiftçilere yönelik hasat kontrollerine başladı.

Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü İsmail Özarslan ile teknik ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, salep üretim alanlarında yerinde incelemeler yapıldı. İlgili mevzuat hükümleri doğrultusunda yürütülen kontrollerde hasat işlemlerinin teknik esaslara uygunluğu, bitki sağlığı durumu ve üreticilerin izin belgelerinde yer alan şartlara uyumları titizlikle incelendi.

Sahada yapılan denetimlerde elde edilen bulgular tutanak altına alınırken, üretimin sürdürülebilirliği ve doğal kaynakların korunmasına yönelik uygulamalar da değerlendirildi.

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, doğal zenginliklerin korunmasına katkı sağlayan ve kurallara uygun üretim gerçekleştiren tüm çiftçilere teşekkür ederek, üreticilere bereketli ve bol kazançlı bir hasat sezonu diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin