Karabük’ün Safranbolu ilçesinde pazar yerinin çatısında mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.
Olay, Perşembe Pazarında meydana geldi. Kapalı pazarın çatısına çıkan kediyi fark eden vatandaşlar Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, mahsur kalan kediyi merdiven yardımıyla kurtardı. Yiyecek ve su verilen kedi doğal ortamına salındı.(İHA)


266
Karabük İtfaiyesi Mahsur Kalan Kediyi Kurtardı
188
Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi
Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.


