karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
08 Şubat, 2023 10:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Küçük Kız 36 Saat Sonra Kurtarıldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan ilçesindeki 7.6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye sevk edilen Karabük Belediyesi itfaiye ve Ankara Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri, depremden 36 saat sonra 6 yaşındaki kız çocuğunu sağ olarak kurtardı. KARABÜK İTFAİYESİ HAYAT KURTARMAYA DEVAM EDİYOR Karabük Belediyesi deprem bölgesine desteğine devam ediyor. Şuana kadar 12 araç ve 29 personel bölgeye giderken, Karabük itfaiyesinin arama kurtarma ekipleri 3 vatandaşımızı sağ olarak göçük altından çıkarttı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karabük Belediyesi de teyakkuzda. Depremin hemen ardından yola çıkan Karabük itfaiyesi arama kurtarma ekipleri Kahramanmaraş’ta kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler şuana kadar 3 kişiyi sağ, 8 kişiyi de vefat etmiş şekilde göçük altından çıkarttı. Ayrıca, itfaiye, ekskavatör, beko loder, damperli kamyon, kamyonet, lowbed tır, su tankeri, cenaze aracı ve cenaze yıkama aracından oluşan 12 araçta Gaziantep Valiliği AFAD Başkanlığının emrine tahsis edildi. Bölgede büyük ihtiyaç olan içme suyunun temini konusunda da duyarsız kalmayan Karabük Belediyesi, krom kaplamalı 3 tanker ile 60 ton suyu bugün deprem bölgesine gönderdi. Ayrıca, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatları doğrultusunda BAKAB tarafından sabah saatlerinde bir tır bardak su bölgeye sevk edildi.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da gece saatlerinde yüksek sese geçit yok

Bolu’da, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine gece saatlerinde harekete geçen trafik polisleri geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. Uygulamada, abartılı egzoz kullanan, yüksek sesle müzik dinleyen ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Bolu’da son günlerde gece saatlerinde Kılıçarslan Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda yüksek ses ihbarları çoğalması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarlar doğrultusunda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde vatandaşların ihbarda bulunduğu noktalarda şok uygulama yaptı. Kılıçarslan Mahallesi’nde Asayiş Şube Müdürlüğü’nün de destek verdiği denetimde araç içerisinde bulunan vatandaşların kimlik kontrolleri yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında yüksek ses müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren, abartılı egzoz bulunan, aykırı ışık sistemi bulunan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülere cezai işlem uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin