Karabük İl Özel İdaresinin Çalışmaları Değerlendirildi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
67a472fedd452
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Şubat, 2025 11:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İl Özel İdaresinin Çalışmaları Değerlendirildi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Özel İdaresi yönetimi ile Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen kapsamlı değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Genel Sekreter Yardımcıları ve birim amirleri katıldı. Toplantıda, Karabük İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar ile 2025 yılı hedefleri ele alındı. Genel Sekreter Şerafettin Kelleci tarafından yapılan sunumda, çeşitli birimlerin faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.
116 KİLOMETRE BSK YOL YAPILDI
İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci tarafından yapılan sunumda; Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2024 yılı içerisinde KÖYDES kaynaklı 20,54 kilometre ve hibe kaynaklı 95,33 kilometre olmak üzere toplam 116 kilometre sıcak asfalt (BSK) yol yapıldığı belirtildi.
ÇEVRE VE ALTYAPI HİZMETLERİNDE ÖNEMLİ ADIMLAR
Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen 15 projenin tamamlandığı ifade edilirken, Çevre, Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün sorumluluk sahasına 4.045 adet çöp konteyneri yerleştirdiği bilgisi aktarıldı.
KÖYDES PROJELERİNE 77 MİLYON TL ÖDENEK
2024 yılında KÖYDES kapsamında 77 milyon 241 bin 27 TL ödenek sağlandığı ve bu bütçeyle 26 projenin hayata geçirildiği kaydedildi. 2005-2024 yılları arasında KÖYDES kapsamında Karabük’e toplam 412 milyon 609 bin 425 TL ödenek tahsis edildiği, bu kaynakla 801 yol, 782 içme suyu, 39 kanalizasyon ve 19 sulama projesi olmak üzere toplam 1.641 projenin tamamlandığı vurgulandı.
2025 PLANLARI VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIYLA DEVAM EDECEK
Toplantıda konuşan Vali Mustafa Yavuz, 2025 yılında da vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. KÖYDES ve İl Özel İdaresi bütçesi ile önemli projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Vali Yavuz, devlet kaynaklarının etkin şekilde değerlendirilerek hizmetlerin verimlilik esaslı yürütüleceğini söyledi.
Toplantı, yangından korunma tedbirlerinin değerlendirilmesi, binaların denetlenmesi ve Karabük İl Özel İdaresi’nin faaliyet planlarının ele alınması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 17
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 10:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Annesinin elinden kurtulup yola fırlayan 3 yaşındaki Aybars servis aracının altında can verdi

Karabük’te annesiyle marketten çıktıktan sonra elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki çocuk, servis aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acılı anne ve babanın feryatları ise yürek dağladı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında 5000 Evler Mahallesi 33. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrenci servisini tamamladıktan sonra evine gitmek üzere yola çıkan ve marketten alışveriş yaptığı öğrenilen Yavuz S. idaresindeki 78 S 0073 plakalı servis aracı, 39. Cadde istikametine seyir halindeyken market çıkışında annesi Halime Pehlivanoğlu ile yürüdüğü sırada elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki Aybars Pehlivanoğlu’na çarptı. Servis aracının altında kalan küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası olay yerine gelen baba Hakan Pehlivanoğlu sinir krizleri geçirdi. Babanın ambulans içinde “Aybars’ım yok, Aybars’ımı getirin” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından küçük Aybars’ın cenazesi tabuta konularak, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, servis sürücüsü gözaltına alındı

Bizi sosyal medyadan takip edin