blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2025 14:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük İl Müftüsü Erhun’dan Rektör Kırışık’a ziyaret

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ziyaret etti.

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti. Görüşmede, üniversite ve müftülük arasında yapılabilecek iş birliği fırsatları ele alındı.

Ziyarette, KBÜ ile Karabük Müftülüğü arasında yürütülebilecek ortak projeler, değerler eğitimi, manevi danışmanlık hizmetleri ve öğrencilere yönelik sosyal-kültürel etkinlikler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Rektör Kırışık, üniversitenin toplumun tüm kesimleriyle iş birliğine açık olduğunu belirterek ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade etti.

Müftü Ali Erhun da üniversitenin şehirdeki akademik ve kültürel hayata sunduğu katkının önemine vurgu yaparak, gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Deniz kenarında gerçekleştirilen zorlu Off-Road yarışları nefesleri kesti

Trabzon’da deniz kenarında kurulan pistte gerçekleşen Off-Road Şenliği nefesleri kesti.
Trabzon’un Of ilçesinde bu yıl birinci kere gerçekleştirilen Of Off-Road Şenliği bugün seyirci etabıyla devam etti. 25 farklı vilayetten 5 başka sınıfta 80 aracın gayret ettiği tertipte deniz kenarında oluşturulan güçlü pistte pilotlar kıyasıya gayret etti. Yarışlarda sürat, adrenalin, direnç ve pilotajlık ön plana çıkarken deniz kenarında gerçekleşen Off-Road araçlarının gayreti izleyenleri büyüledi.
Festival ile ilgili açıklamada bulunan Of Off-Road Kulübü Lideri Mehmet Ali Şahin şenliği birinci sefer düzenledikleri için heyecanlı ve keyifli olduklarını belirterek, "İlçemiz Of’ta Birinci sefer düzenlenen bir şenlik bu. Gelen halkımıza adrenalin dolu bir gün geçirtmeyi ümit ediyoruz. Biz yıllardır farklı kentlerde olan tertiplere katılıyoruz, bu sefer istedik ki kendi yöremizde kendi bölgemizde de bir Off-Road şenliği olsun. Allah razı olsun büyüklerimiz önümüzü açtılar bize yardımcı oldular, biz de buraya gelen vatandaşlarımıza dışarıdan gelen izleyicilerimize adrenalin dolu bir gün yaşatmaya çalışıyoruz. Giresun Espiye ve Artvin Arhavi ortasındaki bölgede birinci sefer düzenlenen bir tertip bu. Tam 25 vilayetten 80 araç geldi. Karadeniz kıyısı dışında Elbistan’dan, Sivas’tan, Erzurum’dan, Tokat’tan, Amasya’dan, bilhassa İç Anadolu’dan büyük iştirak oldu. Kıyı kesiti büsbütün buraya geldi. Nasip olursa biz bu tertibi daima hale getireceğiz. Bu tertibi yapmamızda bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Festival bugün yapılan son yarışların akabinde sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin