Karabük Postası tarafından
05 Nisan, 2023 13:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 3

Karabük İl Jandarma Komutanlığı hayvanlara yiyecek verdi

Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından sokak hayvanlarına yiyecek bırakıldı. Karabük İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından, "4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü" nedeniyle sorumluluk bölgesinde yaşayan ve kimsesi olmayan hayvanlara yiyecek verildi. Açıklamada, "Can dostlarımızı bir gün değil her gün bizlere ihtiyaçları olduğunun anlatıldığı farkındalık çerçevesinde sokak hayvanlarını besleme faaliyeti icra edilmiştir" denildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin