Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
66d312ba52475 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
31 Ağustos, 2024 15:55 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Genel Meclisinde Gündem Belirlendi

Karabük İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi, 2024 Eylül ayı toplantısını 2 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirecek. Toplantı, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılacak ve önemli gündem maddeleri ele alınacak.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başlayacak, ardından Ağustos ayı toplantılarına ait İl Genel Meclisi Karar ve Tutanakları okunarak meclisin bilgisine sunulacak.

Gündemde, “2024 Yılı Emekliler Yılı – Türkiye Yüzyılı Emektarları” Projesi kapsamında emeklilere yönelik indirimli bilet uygulaması gibi çeşitli komisyon raporları karara bağlanacak. Ayrıca, ilçe ve köylere içme suyu sağlanması amacıyla su membalarının tahsisi, isim değişiklikleri, koruma amaçlı imar planlarının onaylanması ve bütçe ödenek aktarımları gibi konular da görüşülecek.

Toplantının son bölümünde, Yenice ilçesi sınırlarında bulunan muhtelif köylere su borusu alımlarının tek elden yapılabilmesi için harcama kalemleri arasında ödenek aktarımı talebi değerlendirilecek. Toplantı, bir sonraki oturumun gün ve saatinin belirlenmesiyle sona erecek.

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’in başkanlık edeceği toplantı, il genelindeki köyler ve ilçeler için hayati önem taşıyan kararların alınacağı bir toplantı olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin