Karabük İl Genel Meclisi Mart Ayı Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ILLLL
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İl Genel Meclisi Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Karabük İl Genel Meclisi, Mart ayı toplantısını İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’in başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıda, Valilik makamından gelen resmi gündem maddeleri ve ek gündem önergelerinin görüşülüp karara bağlanacağını belirten Başkan Sözen, sözlerine şu şekilde devam etti:

“21 Şubat 2025 tarihindeki etkili kar yağışı nedeniyle kapanan 172 köy yolu ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresi’nin büyük bir sınavı olan bu süreç, 24 saat içinde hiçbir aksama olmadan başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı. İl Acil Müdürlüğü, Jandarma ve Sağlık Teşkilatlarının koordineli çalışmalarıyla Karabük için yeni yatırımlar ve operasyonlar sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi’nin kendi gücüyle yürüttüğü çalışma stratejisi, 2024 ve 2025 yıllarında da devam edecektir. 2024 yılı boyunca eğitim, sağlık, jandarma, emniyet, kültür ve sosyal hizmet alanlarında toplam 50 büyük projeyi başarıyla tamamladık ve bu projeler şehrimiz için önemli katkılar sağlamıştır. Ayrıca, 2025 yılına kadar devam edecek projelerle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başkan Sözen, bu projelere katkı sağlayan mühendisler, teknik personel ve çalışanlara teşekkür ederek, tüm çalışmaların daha güçlü bir Karabük için el birliğiyle gerçekleştirileceğinin altını çizdi. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eden Sözen, meclis gündemindeki maddelerle ilgili gerekli kararların alınacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin